7. 7. 2015

Legends of Tomorrow: Bude crossover s Gothamem a Supergirl?

Legends of Tomorrow: Bude crossover s Gothamem a Supergirl?

Novinka Legends of Tomorrow od stanice CW je jedním z nejočekávanějších seriálů příští sezóny. Jde o spin-off seriálů Arrow a The Flash, které se na téže stanici těší velké oblibě fanoušků.

Seriál se na obrazovkách objeví v lednu příštího roku. Už nyní je jisté, že se více či méně výrazným způsobem dotkne jak Arrowa, tak i Flashe. Je tu ale možnost, že by mohl spojit síly s dalšími seriály z dílny DC, které nejsou na CW?

Supergirl
Supergirl je největší otazník. Již dříve bylo naznačeno, že by oba seriály společný crossover vytvořit mohly, oba totiž produkuje společnost Warner Bros. TV a výkonní producenti Greg Berlanti a Andrew Kreisberg. Na první pohled se ale Supergirl neodehrává ve stejném univerzu jako CW seriály.

V Supergirl už je Superman na Zemi několik let. Jimmy Olsen již získal Pulitzerovu cenu za fotku Supermana, který je bratrancem hlavní hrdinky.

Ve světě Arrowa se předpokládá, že Oliver Queen je prvním superhrdinou, o Supermanovi nepadlo ani slovo. V Legendách ale bude přítomno cestování časem a další sci-fi prvky, takže i když se Supergirl odehrává v jiném universu, tým z Legend by sem mohl zaskočit. Myšlenka několika vesmírů je pro DC komiksy dlouholetou tradicí.

Gotham
Batmanovský prequel Gotham je na crossover hodně složitý. Příběh se odehrává v minulosti, spoustu let před událostmi z Arrowa a Flashe. Seriál nemá ani stejné producenty jako zbylé seriály a Supergirl. Ačkoliv můžou Legendy cestovat časem, Gotham zatím nepředstavil žádné postavy s nadpřirozenými schopnostmi, což by mohlo být pro příběh velmi obtížně zvládnutelné.

Poznámka: Článek nesouvisí s naší nejnovější hádankou, která se také týká crossoverů.


Dokážete si představit, že proběhne crossover mezi seriály, které nesdílí stejnou stanici? Viděli byste takové epizody rádi? Nebo by si měl každý hrát na svém písečku? :-)

Miluješ seriály a SerialZone? Chceš být součástí rozrůstajícího se týmu redaktorů, kteří přispívají ke každodennímu chodu webu? Máš zájem o psaní článků? Nebo by tě bavilo doplňovat obsahy epizod? Láká tě třeba kontrola, korekce a schvalování seriálových zajímavostí a zajímavostí k osobnostem? Pokud umíš výborně česky (u psaní článků nutná také pokročilejší znalost angličtiny) a máš zájem o kredity navíc, napiš na redakce@serialzone.cz a řekni nám, pod jakou přezdívkou na SZ vystupuješ a na čem se chceš podílet!

Magnetky na kliknutí. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře7zobraz všech 7 příspěvků
spike

spike

Takové crossovery by mě moc potěšily a jistě by to všechny seriály jen oživilo.
před 8 roky
Balthazar6

Balthazar6

Tak ja pevne doufam, ze zrovna do tohoto reseni se nepusti.
před 8 roky
misulka78

misulka78

Upřímně doufám, že k Supergirl a LoT nedojde. Je to hrozná otrava, když na jeden z těch seriálů...
před 8 roky
Další články k tématu