6. 8. 2015

Galavant: Rytíř John Stamos se vrací

Galavant: Rytíř John Stamos se vrací

První zpráva ke druhé sérii hudební komedie Galavant je na světě! Během letního TCA turné bylo oznámeno, že se v nové řadě vrátí herec John Stamos. Novinku prozradil výkonný producent seriálu Dan Fogelman.

Toho si fanoušci můžou pamatovat ze druhé epizody první řady. Herec se zde objevil v roli Jeana Hamma, se kterým Galavant svedl rytířský souboj.

Prozatím nebylo oznámeno, zda se Stamos zdrží ve více epizodách, nebo jestli jeho role v druhé sérii bude opět pouze hostující. Vzhledem k jeho nabitému rozvrhu se však dá očekávat, že půjde o druhou možnost.

Stamos aktuálně natáčí na Netflixu seriál Fuller House, který je pokračováním úspěšného sitcomu Full House. Kromě toho ho od podzimu čeká hlavní role v komedii stanice Fox s názvem Grandfathered.

Galavant se postaral o jedno z příjemných překvapení konce uplynulé sezóny, když stanice ABC oznámila, že se seriál dočkal prodloužení pro druhou sérii. Ta bude mít 10 epizod a na obrazovky se vrátí na začátku roku 2016.


Těšíte se na druhou sérii Galavanta? Vzpomínáte si na zmíněného rytíře? Jste rádi, že se v příběhu opět objeví?

Miluješ seriály a SerialZone? Chceš být součástí rozrůstajícího se týmu redaktorů, kteří přispívají ke každodennímu chodu webu? Máš zájem o psaní článků? Nebo by tě bavilo doplňovat obsahy epizod? Láká tě třeba kontrola, korekce a schvalování seriálových zajímavostí a zajímavostí k osobnostem? Pokud umíš výborně česky (u psaní článků nutná také pokročilejší znalost angličtiny) a máš zájem o kredity navíc, napiš na redakce@serialzone.cz a řekni nám, pod jakou přezdívkou na SZ vystupuješ a na čem se chceš podílet!

Líbilo se? Tak nás motivuj sdílením! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře7zobraz všech 7 příspěvků
allyska

allyska

Paráda, no já si galavanta určitě pustim znovu před druhou řadou.
před 8 roky
HonZajs000

HonZajs000

Do druhé řady zavítá i další hvězdný host konkrétně Kylie Minogue. Vizte zde:...
před 8 roky
HonZajs000

HonZajs000

Na twitteru se objevili další fotky z natáčení...
před 8 roky
Další články k tématu