16. 8. 2015

Britské okénko: Merlin si bude zahrávat s mrtvými

Britské okénko: Merlin si bude zahrávat s mrtvými

Britský herec Colin Morgan získal novou hlavní roli. Po svém pětiletém působení v roli čaroděje Merlina se nyní stane hvězdou chystaného šestidílného dramatu BBC One s názvem The Living and the Dead. Seriál vytvořila Ashley Pharoah a v ženské hlavní roli se zde objeví Charlotte Spencer.

Co se nachází v záhrobí, by mělo zůstat v záhrobí.

Somerset, 1894. Dům, který je téměř tak starý, jako samotný venkov Anglie. Chytrý mladý pár zdědí farmu a je rozhodnut, že zde společně začne nový život. Jejich přítomnost v tomto izolovaném koutu Anglie začne vypouštět zvláštní, neklidné a nebezpečné nadpřirozené bytosti, které budou ohrožovat jejich manželství. Nathan a Charlotte Appleby jsou hluboce zamilovaní. Když je na ně však navalen nadpřirozený tlak, musí společně bojovat nejen o svůj domov, ale také o své manželství.

Natáčení seriálu aktuálně probíhá na západě Velké Británie. Seriál je spoluprodukován s BBC Americou a bude distribuován po celém světě skrze BBC Worldwide. Seriál by se měl na televizních obrazovkách objevit v roce 2016.


Zaujal vás popis nového seriálu a jeho herecké obsazení? Přidáte si drama do watchlistu?

Já rád sdílím, on rád sdílí, ty rád sdílíš! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře5zobraz všech 5 příspěvků
Cherry :-*

Cherry :-*

Zbožňuji Colina Morgana, miluji nadpřirozeno, tak co víc si přát :)
před 8 roky
Pajous1

Pajous1

Colin a další seriál..už se nemůžu dočkat!!! :)
před 8 roky
Klik

Klik

Milujem Colina, milujem britské seriály, takže si to rozhodne pozriem :)
před 8 roky
Další články k tématu