21. 8. 2015

Pátá série Awkward je poslední… nebo ne?

Pátá série Awkward je poslední… nebo ne?

Komedie Awkward. (Nešika) se na MTV vrací pro pátou a závěrečnou sérii již 31. srpna. Pokud ale producenti mají co mluvit, pátá série přeci jen poslední být nemusí.

Showrunneři Mike Chessler a Chris Alberghini převzali pozici po tvůrkyni Lauren Iungerich před začátkem čtvrté řady. Pánové v rozhovoru prozradili, že může zbýt neodvyprávěný příběh i po skončení páté řady. Nicméně první polovina nové řady, která začíná během jarních prázdnin a sleduje naše hrdiny až do maturity, je charakterizována jako začátek konce.

„Co se týče toho, že bychom byli na konci, možná nejsem. Zatím si nejsme jisti. Měli jsme jen pocit, že první polovina série znamená konec školních let, ale druhá polovina je úplně nová kapitola seriálu. Natáčení druhé poloviny jsme dokončili v červenci a moc nás těší, jak to celé vyšlo. Na jednu stranu konec nabízí příjemné zakončení, ale na druhou stranu otevírá mnoho nových dveří, takže to opravdu nemusí být úplný konec.“

Stanice MTV se dosud k těmto výrokům nijak nevyjádřila. Hercům každopádně docházejí po páté sérii smlouvy, takže by se muselo vyjednávat o nových, kdyby se stanice s tvůrci shodli na pokračování.


Těšíte se na pátou sérii? Potěšilo vás toto vyjádření? Chtěli byste pokračovat i se šesstou sérií? Myslíte, že z těchto náznaků něco bude, nebo se se seriálem opravdu po páté řadě rozloučíme?

Líbilo se? Tak šiř tuto zprávu do světa! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
vega

vega

maam strasne rada tento serial, ale bola by som radsej za dobry koniec nez zbytocne natahovanie, predsa len...
před 8 roky
Další články k tématu