22. 8. 2015

Showtime vyhlíží komedii o hledání rasové identity

Showtime vyhlíží komedii o hledání rasové identity

Kabelovka Showtime získala práva na nedávno vydanou autobiografickou knihu Loving Day od Mata Johnsona, kterou chce přetvořit v komediální seriál. Aktuálně probíhají jednání s uznávanými scenáristy, kteří by mohli s autorem spolupracovat na tvorbě adaptace.

Loving Day nabízí satirický pohled na zkušenosti muže-míšence s rasou, vlastní identitou a otcovstvím. Hlavním hrdinou je Warren Duffy, Ir, Afričan a Američan v jednom. Warren žije ve Wales, ale rozhodne se vrátit do Ameriky poté, co je jeho obchod s komiksy uzavřen, jeho manželství se rozpadne a zemře mu otec. Warren po otci zdědí vilu ve Filadelfii… ve které možná straší… čeká ho ale další překvapení. Dozví se, že má dospívající dceru, která si myslí, že je běloška.

Na základě těchto událostí se Duffy rozhodne změnit svůj život a kontaktovat svou dceru. Oba společně prožívají zábavné chvíle, když se snaží navázat rodinný vztah a obohacovat se o vlastní kulturní identity.

Johnson je synem Afroameričanky a irského katolíka. Pracuje jako profesor na univerzitě v Houstonu, kde učí tvůrčí psaní. Seriál bude spolutvořit a produkovat.

Za každej like dostane autor bonbón! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
Exredaktorka

Exredaktorka

Není to trochu přeplácané?
před 8 roky
Další články k tématu