30. 8. 2015

Heroes Reborn: Představí se nová zlá organizace

Heroes Reborn: Představí se nová zlá organizace

Primatech musí udělat krok stranou. Noah Bennett už se nemusí zabývat svým někdejším zaměstnavatelem, v Heroes Reborn ale bude muset čelit další, nové zlé organizaci.

„Je tu společnost, korporace, plně vybavená nejmodernějšími technologiemi, které se dají využít ke spoustě dobrých věcí. Firma je tak ale možná využívat nebude,“ prozradil Jack Coleman, představitel Noaha. „Nejzákeřnější na tom je, že netušíte, odkud berou své zdroje, nevíte, co dělají, o co jim jde, s kým jsou zadobře… Je to ten typ prostředí, kde se věci zdají být jiné, než ve skutečnosti jsou. Je to velká a mocná společnost.“

Tato nová organizace ale není jediným podnikem, který cíleně vyhledává hrdiny. Nyní už jsou lidé se schopnostmi samostatná rasa, známá také jako Evos. Musí čelit útokům ze všech stran, a to včetně vlády! Tento nátlak je donutí stáhnout se do podzemí. Noah má za úkol všechny přivést na jedno místo, aby společně mohli zase jednou zachránit svět.

„Řekl bych, že Noah se o hrdiny bude spíše starat, nicméně vždycky jsou mu vrátka otevřená k nějakému ne úplně dobrému chování,“ láká herec.

Heroes Reborn se vrací na NBC již ve čtvrtek 24. září.

Na tyhle čudlíky nesmíš klikat! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
24ron24

24ron24

Hodně zaujímavé. Noah je moja najobľúbenejšia postava, takže som dosť zvedavý na jeho dejovú linku....
před 8 roky
Další články k tématu