16. 10. 2015

Legendy: Vzkříšení, romantika a Damien Darhk

Legendy: Vzkříšení, romantika a Damien Darhk

Když se na začátku roku 2016 na CW představí novinka Legends of Tomorrow, členové týmu se budou muset postavit velkému DC zloduchovi Vandalu Savageovi. Aby uspěli, budou muset použít trošku jiný přístup, než jaký fanoušci znají ze seriálů Arrow a The Flash. „Není to tradiční epizodní seriál,“ uvedl showrunner Phil Klemmer. „Rozdělili jsme ho do kapitol, ve kterých budeme cestovat do různých časů a na různá místa.“

Týmu velí cestovatel v čase Rip Hunter. „Pochází z budoucnosti, z takové budoucnosti, se kterou není zrovna spokojený,“ prozradil jeho představitel Arthur Darvill. „Vrátí se zpátky z několika důvodu, ale hlavně aby dal dohromady tento tým šílenců.“ Věci komplikuje to, že někteří z těchto šílenců jsou nyní považování za mrtvé, nebo dokonce mrtví opravdu jsou. Když dojde ke vzkříšení Sary Lance, hrdinka bude „pronásledována vlastními démony, smrtelná a bude hledat nějaké propojení, smysl,“ lákal Klemmer. Ray Palmer je aktuálně považován za mrtvého a jak prozradil jeho představitel Brandon Routh, než se bude moct zhostit svých povinností v hrdinském týmu, bude muset vyřešit nějaké věci.

Poslední zpráva se týká castingu, se kterým jsou diváci Arrowa již důvěrně obeznámeni. Herec Neal McDonough si zopakuje roli zloducha Damiena Darhka, a to nejen v Legendách, ale také ve Flashovi! McDonough se poprvé představil v premiéře 4. série. Nemá úplně v plánu zničit Star City, ale spíše ho nechat pomalu umřít.

Legendy ho ukážou v minulosti. „Vypadám úplně stejně teď i v roce 1975, ale fanoušci uvidí, že Damien tehdy ještě není tak sebevědomý a nemá zatím svůj velký plán,“ prozradil herec. Ve Flashovi pak dle jeho slov bude „šílený, srandovní týpek, který si užívá každičkou vteřinu zabíjení jiných lidí“.

Magnetky na kliknutí. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
ShedStories

ShedStories

Mam taky dojem, ze nikde sa nespominalo , ze je Damien spojemcom a nebodaj este radcom Rasa. Oni boli obaja...
před 8 roky
ragelly

ragelly

Díky za upozornění, asi měli chybku ve zdrojovém článku :) Větu smažu, ať tady nedělám zmatky :D
před 8 roky
Adrian "A.C." Conor

Adrian "A.C." Conor

Koncept kapitol môže byť zaujímavý, len nech to nedopadne ako v Heroes, kde to išlo od jednej kapitoly...
před 8 roky
Další články k tématu