12. 1. 2020

Seriály, které přišly o hlavní hvězdu

Seriály, které přišly o hlavní hvězdu

Z našich dubnovo-květnových spoilerových článků i výročních fotočlánků na konci roku asi už moc dobře víte, že smrt je nedílnou součástí téměř všech seriálů. Ačkoliv to většinou odnáší vedlejší postavy, někdy to nejde jinak a seriál musí opustit i některá z hlavních postav, což by si při sledování pilotu asi nikdo nedokázal představit.

Někdy postavy zemřou, jindy odejdou samy. Ve všech případech to ale fanoušky hluboce zasáhne. Nicméně v mnohých případech jde o odchod herců na základě jejich vlastních přání, když z nějakého důvodu již nadále nechtějí v seriálu pokračovat. Jedním odchodem však celý seriál nekončí. Zde máte některé případy seriálů, které ztratily svou hlavní hvězdu, a přesto se dokázaly otřepat a pokračovat dál i bez ní.

Jako vždy, po přečtení fotočlánku nám prozraďte, která z těchto postav vám nejvíce chybí, u koho jste rádi, že už je konečně pryč, a které další příklady seriálů, které přišly o svou hlavní hvězdu, se vám vybavují.

Scrubs
Zach Braff a další

ValerieThe Hogan Family
Valerie Harper

Líbilo se? Tak nás motivuj sdílením! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře43zobraz všech 43 příspěvků
ragelly

ragelly

Tak jedině dobře, to znamená další aktivitu a více zobrazení reklamy :D
před 4 roky
andromache

andromache

Oh yes, good old silver lining :D.
před 4 roky
Aldyska

Aldyska

Podľa mňa veľa ľudí spomenie Patricka Dempseyho z Chirurgov, ja osobne to nesledujem ale počula som...
před 4 roky
Další články k tématu