5. 11. 2016

Stranger Things přivítá zpět svou hlavní hvězdu

Stranger Things přivítá zpět svou hlavní hvězdu

Letošní překvapivý letní hit Stranger Things se pilně připravuje na svou druhou sérii. Pomalu na veřejnost začínají pronikat castingové i obsahové střípky. Ten dnešní udělá jistě radost celé řadě diváků.

Netflix včera potvrdil, že se fanoušci můžou těšit na návrat hlavní hvězdy. Herečka Millie Bobby Brown se ve druhé řadě vrátí a zopakuje si roli Eleven. Její návrat přitom zdaleka nebyl jistotou. V létě se producenti nechali slyšet, že návrat postavy stále visí ve vzduchu, což rozhodně neznělo příliš optimisticky.

Další vlna nejistoty pak přišla v momentě, kdy byla Sadie Sink obsazena do role Max, tvrďácké a sebevědomé mladé dívky, jejíž vzhled, chování i cíle jsou obecně v současné moderní době typické pro chlapce než pro dívky.

S největší pravděpodobností herečka získala opět stálou roli, takže nepůjde pouze o epizodní hostování. Nová série Stranger Things se bude odehrávat zhruba rok po událostech první série a na Netflixu se objeví v létě 2017.


Dali jste letos šanci Stranger Things? Oblíbili jste si tuto novinku? Přáli byste si, aby se Eleven vrátila ve stálé roli, nebo podle vás by měly dostat šanci zase nové postavy?

Tohle přeci nemůžeš ostatním zatajit. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře6zobraz všech 6 příspěvků
štelér

štelér

Dobrá zpráva pro léto 2017,pokračování super seriálu a pokud si udrží minimálně stejnou kvalitu,tak se fakt...
před 7 roky
verunkawrath

verunkawrath

Léto 2017 bude super :)
před 7 roky
Koldik

Koldik

supersprava...
před 7 roky
Další články k tématu