12. 2. 2016

Ve výroční 300. epizodě NCIS se objeví Taye Diggs

Ve výroční 300. epizodě NCIS se objeví Taye Diggs

Kriminálka NCIS za měsíc bude slavit velké jubileum, svou třístou odvysílanou epizodu. Tato bude speciální v mnoha ohledech.

Do dílu byl obsazen herec Taye Diggs, který zde předvede nejen svůj herecký, ale také hudební talent. Ztvární postavu Aarona Davise, snipera ze speciálních jednotek, který během přepadení v Iráku utrpěl traumatizující zranění a vyvinul se u něj syndrom PTSS. Posledních šest měsíců strávil v nemocnici, kde docházel na pomalé, leč účinné rehabilitace. Ty zahrnovaly mimo jiné také revoluční program hudební terapie.

Davis dříve býval lehkomyslný a nadaný hudebník. Nyní se ale stáhne dovnitř své ulity, když ho Gibbs vyhledá s žádostí o pomoc při řešení vraždy.

„Do naší třísté epizody jsme potřebovali herce, který může pyšně ztvárnit zraněného národního hrdinu a zároveň procítěně předvést dojemné hudební vystoupení,“ uvedl showrunner Gary Glasberg.

Výroční epizoda bude na stanici CBS odvysílána 15. března.

Kdo nesdílí, tak taky rozšlápavá dětem bábovičky! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře8zobraz všech 8 příspěvků
Ellie_

Ellie_

Páni dnes je to jeden článek za druhým, máš můj obdiv :) Jinak ten čas vážně letí už 300. epizoda? Kdy by to...
před 8 roky
Maarti

Maarti

Paráda, na toho se vždycky ráda kouknu :)
před 8 roky
D.D.

D.D.

Tento seriál ma proste nesklamáva za tie roky čo sa vysiela. stále je úžasný či už zahranými charaktermi...
před 8 roky
Další články k tématu