2. 11. 2008

Tatík Hill a spol. se blíží ke konci

Jeden z klasických amerických animovaných seriálů po 13. řadách bude brzy podle všeho ukončen.

Tatík Hill a spol. se blíží ke konci

Jeden z nejdéle běžících animovaných seriálů spěje ke svému konci. Tatík Hill a spol. (v originále King of the Hill) se vysílá již od roku 1997 a za tu dobu se dočkal 13 řad a více jak 260 epizod. A nyní se blíží konec, protože produkční stanice zatím neodklepla další díly a vypadá to, že se na to ani nechystá.

Hank Hill a jeho rodinka pochází z řady úspěšných animovaných seriálů z rodiny FOX, které kralují nedělnímu rannímu vysílacímu bloku, jenž zahrnuje další úspěšné seriály jako Simpsonovi, Family Guye a American Dad. Stanice se nyní do tohoto bloku snaží nacpat další své nové seriály The Cleveland show, což je spin-off Family Guye a Sit Down, Shut Up!, který je animovaným remakem australského hraného sitcomu.

Tatík Hill a spol. je momentálně 2. nejdéle vysílaným animovaným seriálem a před sebou má už jen kultovní a nepřekonatelné Simpsonovi. Takže Hanku, přejeme ti všechno nejlepší do důchodu.

Zdroj: Tv.com, Variety

Líbilo se? Tak zmáčkni nějakej ten čudlík! 
Fruiko

Lukáš Nedvěd

Autor je zakladatelem SerialZone.cz a velkým fanouškem seriálů stanic AMC a FX. Mimo seriálů miluje komiksy, (audio)knihy, vaření, Lego, hádanky a zvrácený humor. Díky tomu všemu potřebuje, aby den měl 30 hodin.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
Fruiko

Fruiko

O seiál už projevili zájem ostatní televizní stanice (např. ABC). Jelikož by asi byli problémy s právy,...
před 15 roky
Další články k tématu