6. 5. 2016

Nathan Fillion pokračuje, osud Castla stále nejasný

Nathan Fillion pokračuje, osud Castla stále nejasný

Aktualizováno 8. května: Novou smlouvu podepsal i Seamus Dever (Kevin Ryan). Očekává se, že v nejbližších dnech podepíše i Jon Huertas (Javier Esposito). Nové smlouvy jsou důvodem, proč se ABC nevyjádřila k osudu seriálu již ve slibovaný pátek. Chce mít napřed potvrzené herce, pak pravděpodobně seriál oficiálně prodlouží.

Kriminálka Castle stále nemá o svém osudu rozhodnuto. Pokud se ale stanice ABC rozhodne objednat devátou sérii, fanoušci mají alespoň jednu jistotu. Samotný Castle se vrátí.

Herec Nathan Fillion během noci uzavřel novou smlouvu, která mu zaručuje návrat v deváté sérii. Podle dostupných informací má stanice už jen dnešek (pátek) na rozhodnutí o tom, zda seriál prodlouží.

Prozatím se situace kloní k obnovení. Potenciální devátá série by měla být pro seriál poslední a zkrácená, tedy podobná tomu, co Fox chystá pro fanoušky Bones.

Očekává se, že kromě Nathana se vrátí také Molly C. Quinn, Susan Sullivan, Jon Huertas, Seamus Dever a Toks Olagundoye.

Minulý měsíc bylo oznámeno, že Castla na konci osmé řady opustí Stana Katic a Tamala Jones, údajně z finančních důvodů, aby stanice ušetřila na výrobě nových epizod.

Copak asi dělají tyto tlačítka? 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře61zobraz všech 61 příspěvků
wjundik

wjundik

Třeba zjistili, že by se na 9. sérii skoro nikdo nedíval, tak to zrušili. Smlouvy měli podepsaní už skoro...
před 8 roky
Bellezza

Bellezza

Z finálnej epky mám ozaj strach...
před 8 roky
dexterav

dexterav

tak to sme 2 teraz som dopozeral S7, si robia srandu že ju ... aj ked istú logiku to má :(
před 8 roky
Další články k tématu