13. 5. 2016

The CW 2016/17: Komiksovka Riverdale a další duo novinek

The CW 2016/17: Komiksovka Riverdale a další duo novinek

Stanice The CW bude mít příští sezónu hodně nabitou. Nejen, že prodloužila všechny své seriály kromě Containment, ale také převzala pod svá křídla Supergirl. Nyní objednává další trojici novinek, které obohatí její programové schéma.

Riverdale
Příběh je zasazen do současnosti, kdy ožívají ikonické postavy z Archie komiksů. Jde o překvapivý a novátorský pohled na Archieho, Betty, Veronicu a jejich přátele, kteří prozkoumávají surrealismus každodennosti maloměstského života, ale také temnotu a zvláštnost, která začíná vřít pod zdánlivě bezchybnou fasádou města.
Hrají: Lili Reinhart (Surviving Jack), Cole Sprouse (The Suite Life on Deck), Ashleigh Murray (Following, The), Luke Perry (Beverly Hills 90210), K.J. Apa (Cul de Sac, The), Madelaine Petsch, Camila Mendes, Marisol Nichols (24), Mädchen Amick (Twin Peaks)

No Tomorrow
Seriál podle brazilské telenovelové předlohy. Odpůrkyně riskování, konzervativní manažerka v distribučním centru se zamiluje do svobodomyslného muže, který prožívá každý den naplno. On věří, že se blíží apokalypsa. Výsledkem jejich vztahu je společná cesta, během které se oba budou pokoušet splnit si své individuální seznamy věcí, které chtějí před smrtí zažít.
Hrají: Tori Anderson (Open Heart), Josh Sasse, Sarayu Blue (Real O'Neals, The), Amy Pietz (Aliens in America), Jesse Rath (18 to Life), Jonathan Langdon

Frequency
Mladá policistka v roce 2016 zjistí, že může skrze rádio mluvit se svým otcem, kterého nikdy příliš neznala, který ale hlavně zemřel v roce 1996. Oba si společně vytvoří nový vztah a jelikož otec je také detektiv, spolupracují na řešení případu vraždy z minulosti, nicméně jako důsledek toho ovlivní přítomnost.
Hrají: Riley Smith (Drive), Mekhi Phifer (ER), Peyton List (Tomorrow People, The), Lenny Jacobson (Big Time in Hollywood, FL), Anthony Ruivivar (Banshee), Devin Kelley (Chicago Code, The), Daniel Bonjour (RCVR)

Magnetky na kliknutí. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře10zobraz všech 10 příspěvků
Carmen

Carmen

No Tomorrow nezní špatně...tak uvidíme, co se z toho nakonec vyklube.
před 8 roky
verunkawrath

verunkawrath

Ty názvy jsou hrozné,ale třeba si něco vyberu.
před 8 roky
alesanko

alesanko

Tak možno dám šancu No Tomorrow.. aj to len kvoli tomu, že tam hrá Joshua Sasse :D
před 8 roky
Další články k tématu