15. 5. 2016

Novinky 2016/17 v obraze

Novinky 2016/17 v obraze

V posledních dnech Velká pětka objednala přes třicítku nových seriálů, které nasadí v sezóně 2016/17 a bude mezi nimi hledat nové hity. Podívejte se na první fotky, pročtěte si popisky a pak nám dejte vědět, které kousky vás zaujaly! Nebo ještě chvilku počkáte a rozhodnete se až u trailerů?

Poznámka: Stanice CBS a The CW prozatím žádné fotografie k novinkám nezveřejnily, jakmile budou, článek doplníme a budeme vás informovat.

24: Legacy

Spin-off seriálu 24 hodin. Tato čtyřiadvacítka se točí okolo vojenského hrdiny, který se vrací do Států, následují ho ovšem samé trable. Hrdina nakonec musí požádat CTU, aby mu organizace pomohla zachránit život, a společně se pokusí zabránit akci, která by potenciálně mohla znamenat nejhorší teroristický útok na americké půdě v celé historii země.

Photo © Fox

A.P.B.

Policejní okrsek v Chicagu se vymyká kontrole. Ulice města jsou plné zločinu, střílení, do kterých jsou policisté zapleteni, upravování pravdy, tajení důkazů a korupce. Miliardář Gideon Reeves jednoho dne zažije podobný násilný zločin osobně a rozhodne se, že s tím něco musí udělat. Investuje miliony dolarů do upadajícího Třináctého okrsku a promění ho v soukromou policejní jednotku, lepší, rychlejší a chytřejší, než kdy kdo viděl. Policie má k dispozici nejnovější technologie a revoluční nápady, se kterými Gideon plánuje kompletně změnit způsob, jak policisté bojují se zločinem.

Photo © Fox

Chicago Justice

V centru příběhu se nachází tým žalobců, kteří pracují pro úřad státního návladního v Chicagu. Jejich prací je navigovat sebe i své klienty ve světě vyostřené městské politiky a kontroverze, a zároveň prosazovat spravedlnost.

Photo © NBC

Conviction

Příběh se točí okolo právničky Carter Morrison, chytré, leč rebelské dcery bývalého prezidenta. Hrdinka je vydírána a donucena k tomu, aby vzala práci v čele nově založené jednotky Conviction Integrity v Los Angeles. Společně se svým týmem právníků, vyšetřovatelů a forenzních expertů pracuje Carter na případech, u kterých vzniká podezření, že za ně byl odsouzen neprávem špatný člověk.

Photo © ABC

Designated Survivor

Seriál se točí okolo nízko postaveného člena amerického kabinetu, který je znenadání jmenován prezidentem poté, co dojde ke katastrofálnímu útoku, při kterém zemřou všichni, kteří jsou v prezidentské jmenovací linii před ním.

Photo © ABC

Emerald City

Během tornáda je dvacetiletá Dorothy Gale se svým policejním psem K9 transportována do jiného světa, světa, který je velmi odlišný od jejího. Jde o pohádkovou zemi, kde proti sobě soupeří království, nebezpeční bojovníci a temná magie v krvavých bitvách o moc. Jde o pohled na klasickou pohádku Čaroděj ze země Oz tak, jak jste ji dosud neviděli. V tomto příběhu zlé čarodějnice nezůstávají mrtvé dlouho a mladé dívky se stávají odvážnými bojovnicemi, které drží v rukou osud vícero království.

Photo © NBC

Lethal Weapon

Seriál založený na slavné filmové sérii Smrtonosná zbraň. Lethal Weapon představuje klasické policejní duo. Martin Riggs a Roger Murtaugh jsou parťáci, kteří bojují proti zločinu v současném Los Angeles.

Photo © Fox

Notorious

Seriál se inspiruje skutečnými událostmi ze života kriminálního žalobce Marka Geragose a zpravodajské producentky Wendy Walker. Jde o provokativní pohled na jedinečnou, svůdnou a nebezpečnou hru mezi kriminálním právem a médii.

Photo © ABC

Pitch

Dojemný příběh o mladé nadhazovačce Ginny Baker. Hrdinka je nádherná, drsná a neuvěřitelně nadaná atletka která se stane nejslavnější osobností v zemi, když ji do svých řad vezme tým San Diego Padres. Jde totiž o první ženu, která bude hrát v Major League Baseball (MLB).

Photo © Fox

Prison Break

Nejnovější z revivalů slavných seriálů. Nové epizody nabídne v další sezóně Fox, můžeme se těšit na návrat většiny postav z původního seriálu.

Photo © Fox

Star

Příběh se odehrává v Atlantě a dává si za cíl nahlédnout na hudební byznys ze zcela odlišné perspektivy než jeho kolega, hudební drama Empire. Jde o příběh tří mladých žen, které všechny sní o tom, že se z nich stanou hudební hvězdy. Během cesty ke slávě však musí čelit složitým volbám. Seriál ukazuje lákavou, leč srdcervoucí a nelítostnou hudební scénu, a z nového úhlu pohledu nahlíží a prozkoumává také aktuální kulturní témata.

Photo © Fox

Still Star-Crossed

Historické drama, které začíná tam, kde končí slavný příběh o Romeovi a Julii. Sledujeme zrady, intriky v zámku a zakázané romance Monteků a Kapuletů, které propukají jako důsledek tragického osudu mladých milenců.

Photo © ABC

Taken

Ještě předtím, než začal bývalý agent CIA Bryan Mills hledat svou dceru, musel někde získat své jedinečné schopnosti.

Photo © NBC

This Is Us

Dramatická komedie, v jejímž centru se nachází skupina lidí. Někteří z nich dokonce sdílí narozeniny, nicméně životy všech se začnou proplétat těmi nejzvláštnějšími způsoby.

Photo © NBC

Time After Time

Dobrodružná hra kočky s myší začíná ve chvíli, kdy je slavný spisovatel sci-fi H.G. Wells transportován do současného Manhattanu, aby zde pronásledoval Jacka Rozparovače. Jakmile H.G. přiletí do New Yorku, ocitne se ve světě, o kterém se mu nikdy ani nesnilo. Téměř ihned navíc hrdina potkává mladou ženu, která ho velmi okouzlí.

Photo © ABC

Timeless

Záhadný kriminálník ukradne tajný stroj na cestování časem. Chce pomocí něj zničit Ameriku takovou, jak jí známe, tím, že změní minulost. Jedinou nadějí k záchraně lidstva je vytvoření speciálního týmu. Vědec, voják a profesorka historie musí využít prototyp stroje, aby společně cestovali do důležitých období minulosti. Trojice se ze všech sil musí pokusit neovlivnit minulost a zůstat vždy krok před nebezpečným uprchlíkem.

Photo © NBC

Midnight, Texas

Vítejte na místě, kde být normální je skutečně zvláštní. Vydejte se s hrdiny na cestu do dalekého texaského městečka, kde nikdo není takový, jak na první pohled vypadá. Od upírů a čarodějnic až po věštce a zabijáky, Midnight je tajemné bezpečné útočiště pro všechny, kteří se nějakým způsobem odlišují. Obyvatelé města musí odrážet tlak motorkářských gangů, věčně podezíravých policistů a vlastních nebezpečných minulostí. Musí spojit síly a vytvořit silnou, leč nevšední rodinu.

Photo © NBC

The Exorcist

Po více než čtyřech desetiletích, kdy si film Vymítač ďábla upevnil nominací na Oscara svou pozici nejlepšího natočeného hororového filmu, se The Exorcist vrací ve formě seriálu. Jde o psychologický thriller, který sleduje dva rozdílné kněze, kteří se svými vlastními rozdílnými způsoby snaží vyřešit případ démonické posedlosti jedné rodiny.

Photo © Fox

The Blacklist: Redemption

Tom Keen spojuje síly se Susan ‚Scottie‘ Hargrave, chytrou ředitelkou tajné zabijácké organizace Grey Matters. Její tým lidí řeší problémy, na které se vláda bojí sáhnout. Jejich vztah je podobný tomu, který si v seriálu The Blacklist vytvořil Red s Elizabeth Keen.

Photo © NBC

Downward Dog

Hlavní hrdinkou je Nan a její pes. Twist přichází v momentě, kdy zjistíte, že součástí příběhu jsou sekvence se zpovědníky, ve kterých se zpovídá právě ono domácí zvířátko.

Photo © ABC

The Good Place

Mladá žena Eleanor postupně zjišťuje, co to znamená být dobrý člověk.

Photo © NBC

Imaginary Mary

Hlavní hrdinkou je svobodná čtyřicátnice Alice. Její život se obrátí vzhůru nohama, když konečně potká lásku svého života – rozvedeného otce tří dětí. Aby šíleností v novém životě nebylo málo, na scéně se znovu objeví její imaginární kamarád, kterého si v dětství vytvořila. Ten jí pomůže navigovat život a zvládnout přechod ze svobodného života v ženu, která je připravena mít rodinu.

Photo © ABC

Making History

Příběh sleduje tři přátele z dvou různých století, kteří se snaží balancovat mezi vzrušením, které jim nabízí cestování časem, a nudnými životy, které vedou ve své současnosti. Making History kloubí dva seriály v jednom. Na jednu stranu jde o veselé historické dobrodružství, na druhou stranu pak o komedii ze současnosti, která je plná lásky, přátelství a snahy zapadnout v našem dnešním komplexním a neosobním světě.

Photo © Fox

The Mick

Mackenzie „The Mick“ Murphy je drzá ženská, která celý svůj život trávila ohýbáním právního systému a minimalizováním jakékoliv nutné zodpovědnosti. Když však její sestra a miliardářský švagr utečou ze země, aby unikli vládním obviněním, Mickey se konečně naskytne možnost žít ten luxusní život bez zodpovědnosti, který si vždy přála. Je tu jen jeden háček. Musí převzít opatrovnictví nad sestřinými třemi bohatými dětmi, kterým jmění přísluší.

Photo © Fox

Powerless

Emily je odvážná mladá pracovnice pojišťovny, která se specializuje na finančních náhradách pro lidi, jejichž škody způsobili proti zločinu bojující superhrdinové. Jednoho dne se po epické bitvě zničí cesta, po které jezdí do práce. Hrdinka se postaví jednomu z uznávaných hrdinů a od plic si to s nim vyříká. Poté se stává ona sama kultovní hrdinkou, i když pouze pro skupinku svých milých spolupracovníků. Kromě své práce a normálního každodenního života nyní Emily poznává, že být superhrdinou ne vždy vyžaduje nadpřirozené síly.

Photo © NBC

Son of Zorn

Po 10 letech se na Zemi vrací Zorn, legendární animovaný válečník, který se snaží spojit se svým živým synem Alanem a exmanželkou Edie, zatímco trpí běžným předměstským životem a prací v kanceláři. Tohle je pro něj mnohem těžší než myšlenky na válku, která právě probíhá na jeho domovském světě Zephyrii.

Photo © Fox

Trial & Error

Josh Segal je bystrý právník z New Yorku, který míří do malého jižanského městečka, kde ho čeká první velký případ. Jeho mise? Zastupovat výstředního profesora poezie, který byl obviněn z bizarní vraždy své milované ženy. Hrdina se usadí v malé kanceláři za obchodem s vycpanými zvířaty. Seznámí se se skupinkou místních vyvrhelů a rychle začne tušit, že jeho první velký případ nebude jednoduchý. Práci mu neusnadní ani to, že jeho klient na sebe neustále svádí podezření.

Photo © NBC

The Second Fattest Housewife in Westport

Rodinná komedie, kterou vypráví Katie. Katie je tvrdohlavá matka, která svou rodinu vychovává v zámožném městečku plném perfektních manželek a jejich perfektních dětiček. V mysli jí přitom létají naprosto nefiltrované myšlenky, které diváci slyší prostřednictvím voiceoveru.

Photo © ABC

Speechless

Maya DiMeo je máma, která je odhodlaná jít přes mrtvoly, aby ochránila manžela Jimmyho a své děti Raye, Dylana a JJe, nejstaršího syna, který je postižený. Maya se staví do bojů za spravedlnost, které jsou jak reálné, tak i vymyšlené. Rodina se společnými silami snaží vytvořit si nový domov a hledá tu pravou osobu, která by JJovi pomohla najít svůj osobní „hlas“.

Photo © ABC

Great News

Naučit se vycházet s některými kolegy může být obtížné. Co ale dělat, když musíte pracovat se svou vlastní matkou? To je úplně jiná situace. Když zpravodajská producentka Katie zjistí, že její přehnaně starostlivá máma získala stáž na téže televizní stanici, jsou to pro ni ty nejhorší novinky. Na druhou stranu, když má člověk neustále po boku svou největší fanynku, je možné konečně získat uznání, které si zaslouží.

Photo © NBC

Marlon

Příběh se volně inspiruje životem tvůrce a herce Marlona Waynse. Milující, leč zvláštní otec je odhodlán zvládnout rodičovství společně se svou bývalou manželkou, která je jeho pravým opakem. Ačkoliv jsou jeho otcovské rady, výrazná osobnost a nepředvídatelná internetová sláva často spíše na obtíž, pro Marlona je rodina skutečně vždy na prvním místě… i když on sám je pravděpodobně to nejnevyzrálejší dítě ze všech.

Photo © NBC

Midnight, Texas

Photo © NBC

This Is Us

Photo © NBC

Taken

Photo © NBC

Chicago Justice

Photo © NBC

Emerald City

Photo © NBC

Great News

Photo © NBC

Marlon

Photo © NBC

Powerless

Photo © NBC

Trial & Error

Photo © NBC

The Blacklist: Redemption

Photo © NBC

The Good Place

Photo © NBC

Timeless

Photo © NBC

Midnight, Texas

Photo © NBC

Doubt

Photo © CBS

MacGyver

Photo © CBS

Training Day

Photo © CBS

Bull

Photo © CBS

Kevin Can Wait

Photo © CBS

Pure Genius

Photo © CBS

Man with a Plan

Photo © CBS

The Great Indoors

Photo © CBS

No Tomorrow

Photo © CW

Frequency

Photo © CW

Riverdale

Photo © CW

Ó náš nejdražší čtenáři moc děkujeme za podporu. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře22zobraz všech 22 příspěvků
Adeelle

Adeelle

Na Prison Break se moc těším. Jsem zvědavá jak příběh překvapí :)
před 7 roky
ufonka

ufonka

Já bych ráda vyzkoušela 10 seriálů, ale nevím, jak to budu stíhat. Jsou to: 24: Legacy, Designated...
před 7 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

This is us mi připomíná reklamu na dm :D.
před 7 roky
Další články k tématu