19. 5. 2015

Trailery na novinky CW 2015/2016

Jsme v polovině. Dnes vám představíme novinky populární stanice CW. Můžeme se těšit mimo jiné na očekávané Legendy!

Tipněte si kdo přežije

V první tipovačce hrálo téměř 400 lidí. Předloni jich bylo již téměř třikrát tolik – 1120. Loni se číslo vyšplhalo téměř k 1700. Nikdo netrefil vše.

Pokud vám bylo loni líto, že jste prospali start, tak letos máte šanci tuto osudovou chybu napravit.

Tipněte si KDO PŘEŽIJE a ukažte, že máte lepší odhad než SerialZone a vaši soupeři…

Jít na tipovačku →

Upfronts za námi a na nás tu čeká spousta trailerů. Stejně jako v minulých letech, tak i letos organizujeme velkou tipovačku KDO PŘEŽIJE. Všichni, kdo se v minulých kolech zúčastnili, musí uznat, že to minimálně všechno to rušení a obnovování zpestřilo. Vyhodnocení se nám trochu zaseklo, protože ještě není úplně znám osud všech seriálů, ale to nám nebrání pustit se do rozboru osudů těch nových.

Letos s námi, nebo spíš proti nám, budou opět tipovat stejné týmy: Gorilla.cz, CWzone.cz, HBO a Edna. Doufejme, že tímto velkým kláním opět zpestříme někdy bolestivé rušení seriálů. Pravidla zůstávají stejná jako v minulých letech, ale to už se dočtete přímo na stránkách tipovačky. Po uzavření (na konci léta) opět zveřejníme tipy všech týmů + vaše zprůměrované tipy, jako hlas lidu. Uvidíme, kdo letos svoji křišťálovou kouli vyleštil nejlépe.

Stanice CW letos objednala pouze tři seriály. Hudební dramedy Crazy Ex-Girlfriend se představí již na podzim, v pondělí po boku Jane the Virgin. Další dva nováčci, tedy Containment (dříve Cordon) a především očekávaný Legends of Tomorrow, budou na svou premiéru muset čekat až do midseason.

ragelly

ragelly: Hlavní hrdinka je neskutečně nesympatická, a to jak vzhledem, tak i chováním. Na to, jak mám CW seriály ráda, tak asi nějak podvědomě cítím, že toto mělo být na jiné stanici… patřilo by to mezi seriály, které bych hodnotila prostě jen průměrně. Zpívání mám u seriálů ráda, Glee je moje srdcovka. Tady to ale nevypadá vůbec sympaticky. Vidím to na velký průser, ale kdo ví, třeba seriál bude pokračovat ve stopách Jane a vyhraje pár Zlatých glóbů :-D

Tip: Nevěřím tomu ani nos mezi očima, zruší.

Fruiko

Fruiko: Tohle je typická CWčkovina, na kterou já koukat nebudu, ale věřím, že si svoje diváky najde. Pro mě to skončilo v okamžiku, kdy se začlo zpívat.

Tip: Doufám, že se z toho nestane nové Glee a můj tip na zrušení bude správný.

Seraphine313

Seraphine313: Milá CW, takhle prostě ne. Dlouho se mi nestalo, aby mi ze seriálu bylo fyzicky zle. Jo, některejm jsem se vysmál, některý byly ubohý už od pohledu, ale tady je to už vážně přes čáru. Příšerná zápletka, příšerná hlavní postava, příšerné vedlejší postavy, příšerné zpracování, příšerný výběr hlavní herečky.

Spousta lidí porovnává tenhle seriál s Jane the Virgin, která ze začátku zažila podobný hate. Tady ale seriál navíc sráží muzikálové zpracování, které spousta lidí nepřekousne. Chápu, že seriál má být satira na příliš zamilované a vlezlé přítelkyně, akorát tak okatá, že je mi až nepříjemné to sledovat. Reakce diváků na YouTube jsou pak půl na půl – jedna seriál odsuzuje, druhá je nadšená.

Tip: Doufám, že tenhle špatný vtip brzo zruší.

ragelly

ragelly: Tohle mi prostě jakožto od CW nesedlo. Připomíná mi to trošku Under the Dome, což není špatné přirovnání, ale na CWčko se to prostě nehodí. Trailer sám o sobě nemá extra slabé stránky, jde vyloženě jen o ten pocit, že publikum stanice tohle odmítne jako příliš temné a komplikované.

Tip: Zruší.

Fruiko

Fruiko: Vypadá slušně, ale na CWčko se vůbec, ale vůbec nehodí. Mám neblahé tušení, že to vyhoří úplně stejně jako vyhořel Cult, který měl taky cílit spíš na odrůstající publikum.

Tip: Zruší.

Seraphine313

Seraphine313: Ach, další seriál o nákaze, která nejde zastavit. Jak originální. Co mě vlastně má nalákat na sledování? Jméno Julie Plec? Ne, díky. Vynechám.

Tip: Nijak originální. Zrušení.

ragelly

ragelly: Myslím, že tady stejně nikoho nezajímá, co si ostatní myslí, a obzvlášť nikdo není zvědavý na to, co si myslím já. Každopádně… nejsem z toho tak odvařená, jako všichni ostatní. Samozřejmě už jsme viděli spoustu (většinu) mnohem horších trailerů na letošní novinky, Legendy se drží vysoko. Líbí se mi, že seriál obsahuje velkou dávku vtipu a taky skvělé herce, které osobně vidím po delší době (všichni ostatní si je užívali už v Arrow/Flash). No prostě úplně odvařená z toho nejsem (asi protože jsem zatím neviděla Arrowa a Flashe), ale vypadá to na příjemnou oddychovku, která mi na nervy lézt nebude, takže palec nahoru.

Tip: Očekávám nejvyšší procento hlasujících pro prodloužení v celé čtyřleté historii naší tipovačky. Já budu určitě mezi nimi.

Fruiko

Fruiko: Takhle bude přesně vypadat seriál, když ho natočí „malý“ dítě. Je tam totiž všechno. Ironman, StarWars, Flash, Arrow v podstatě i Doctor Who a Godzilla. A je to boží.

Tip: Prodlouží.

Seraphine313

Seraphine313: Na tomhle CW vykrvácí. Na druhou stranu, bez velkých sázek nejsou velké výhry. A já jsem nadšen a nejsem sám – samotný trailer má skoro osmnáctkrát víc zhlédnutí než druhá cwčkovská novinka Containment. Divácký úspěch je sice přibližně stejný jako loni u traileru na Flashe, přeci jen to ale vypadá, že minimálně na poli superhrdinských seriálů půjde o událost roku (promiň, Supergirl).

Jediné, čeho se v souvislosti s Legendami obávám, je právě ta finanční stránka – tohle určitě nebylo levné, a pokud se to stanici nezaplatí, může jít o jednoroční záležitost. Co mi naopak vůbec nevadí, je zplácání různých vlivů – ať už v tom vidíte Doctora Who, Revolution, nebo cokoliv jiného – funguje to jako celek, a to je hlavní. Škoda, že neuvidíme Deadshota, chápu ale, že DC nechtělo uvolnit charakter kvůli připravovanému filmu Suicide Squad.

Tip: Moc si přeju, aby to obnovili. Bojím se, že neobnoví kvůli financím. Myslím si ale, že fanoušci Arrowa a Flashe si to nenechají ujít.

Jak to vypadá celkově

 
ragelly
Fruiko
Seraphine313
Výsledek
Crazy Ex-Girlfriend
Containment
Legends of Tomorrow
Celkem
1 prošel
2 neprošly

Tady jsme se stoprocentně shodli, ačkoliv každý uvádíme ke svým tipům jiné důvody. Tři seriály přece jen nejsou taková věda, ještě když jsou navíc již nyní poměrně vyhraněné, především Legends of Tomorrow je očekávaný budoucí hit.

Jít na tipovačku →


Co říkáte na novinky od CW? Na kterou se těšíte nejvíce? A kdo vás zklamal?

Další díly seriálu
Magnetky na kliknutí. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře19zobraz všech 19 příspěvků
vega

vega

ta crazy ex.. dala som si ju do watchlistu ale este predtym ako som vobec videla trailer a spievanie prosim...
před 9 roky
liskulka.lida

liskulka.lida

Crazy Ex-Girlfriend- to myslí vážně? To je taková volovina, že by ji mohl prodloužit jen někdo, kdo má...
před 9 roky
LenkaTalaskova

LenkaTalaskova

Mě Containment velmi zaujalo, ale také mi to připomínalo Under the Dome. Možná mě na seriálu láká i má...
před 8 roky
Další články k tématu