13. 6. 2016

Grey's Anatomy: Ellen Pompeo se své role jen tak nevzdá

Grey's Anatomy: Ellen Pompeo se své role jen tak nevzdá

Doktorka Meredith Grey bude i nadále zářit po boku ostatních chirurgů v následující třinácté řadě. Herečka Ellen Pompeo tento měsíc podepsala novou smlouvu, která ji zavazuje k účinkování ve slavném seriálu do května 2017. Pompeo dostává za natočení jednoho dílu 300 000 dolarů, a tak snad ani nemá důvod, proč by seriál v nejbližším období opouštěla. Zpráva přichází po nedávném odchodu Callie s tváří Sary Ramirez, která seriál opustila po 10 letech. Sama prohlásila, že si chce odpočinout a věnovat se po nějaký čas jiným činnostem.

Bylo oznámeno, že herec Justin Chambers, který hraje postavu dětského doktora Alexe Kareva, se další sérii upsal již letos v březnu, zatímco Kevin McKidd (Owen Hunt) svou smlouvu podepsal minulý týden, a tak je ohledně vývoje svého postu zcela optimistický. Jessica Capshaw (Arizona Robins) svou smlouvu podepsala již před rokem, a to na dobu dvou let.

Další, kteří prodloužili své setrvání v Grey´s Sloan Memorial jsou herečka Chandra Wilson (Miranda Bailey) a herec James Pickens Jr. (Richard Webber), se kterými se tak budeme setkávat i v nové sérii.

Grey's Anatomy letos získal v žebříčku nejsledovanějších dramatických seriálů třetí místo, lepší bylo pouze drama Empire a revival The X-Files.

Grey's Anatomy se vrací na obrazovky v září.


Koukáte na Grey's? Máte dobrý pocit z uplynulé 12. řady? Mrzí Vás odchod Sary Ramirez?

Kdo nelikuje není SerialZoňák! 
emJey (Miloš Janů)

emJey (Miloš Janů)

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře5zobraz všech 5 příspěvků
Pipa22

Pipa22

:-), dobra zprava
před 7 roky
Hitchhiker

Hitchhiker

mě teda Callie bude chybět,ale toto jsou samé dobré zprávy:D
před 7 roky
shakespeare

shakespeare

Dobra zprava. Bez ni by to nebylo ono.
před 7 roky
Další články k tématu