28. 4. 2016

Přijdou Chirurgové o další důležitou postavu?

Přijdou Chirurgové o další důležitou postavu?

Aktualizováno: SPOILER Sara Ramirez seriál po deseti letech opouští. Tvůrci si však nechali otevřená vrátka k tomu, aby se mohla kdykoliv vrátit, ať už nastálo, nebo na hostování.

Blíží se konec sezóny a fanouškům Shondalandu se opět začíná rosit čelo. Shonda je známá brutálními cliffhangery, které pro fanoušky svých dramat na konci sezóny připravuje. I letos nám bylo slíbeno, že se máme na co těšit.

Herečka Sara RamirezGrey's Anatomy včera svým fanouškům na Twitteru napsala záhadnou zprávu: „A tohle je konec pro doktorku Callie Torres. #Season13 Díky všem za úžasnou a nezapomenutelnou jízdu!“

Znamená to, že její doktorka Callie Torres seriál opouští? Stanice ani herečka samotná na tuto otázku neodpověděly. Je dost možné, že se Sara pouze loučila před létem volna, jelikož právě skončilo natáčení aktuální série. Nicméně bychom se samozřejmě měli připravovat i na možnost, že Callie skutečně seriál na konci řady opustí.

Herečce aktuální smlouva vyprší již letos v červnu, novou prozatím nepodepsala. Pokud skutečně odejde, půjde již o třetí velkou ztrátu, se kterou se seriál za poslední roky musel potýkat (dříve odešli Cristina a Derek). Ramirez se k osazenstvu přidala ve druhé sérii, od té doby patří mezi hlavní postavy.

Kdo nesdílí, tak taky rozšlápavá dětem bábovičky! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře19zobraz všech 19 příspěvků
Rose18

Rose18

Že je Callie na dně si všiml snad každý, ale že to s ní skončí až takhle, to jsem nečekala a mrzí mě...
před 7 roky
LuciaG

LuciaG

Podľa ukážok sa celý posledný diel bude točiť okolo Owena, Amelie a pôrodu April. Aj keď podľa popisu tak...
před 7 roky
ragelly

ragelly

Tak máme za sebou finále a »SPOILER«
před 7 roky
Další články k tématu