31. 5. 2014

Flash odtajnil další postavu

Flash odtajnil další postavu

Jeden z nejočekávanějších projektů příští sezóny Flash přibral další posilu a odtajnil, jakou postavu ztvární. Tou posilou je John Wesley Shipp a casting na tuto roli proběhl již v únoru, ale až nyní se dozvídáme, jakou postavu si zahraje.

Shipp si zahraje otce Barryho Allena (Grant Gustin), poprvé se objeví v pilotu a stane se jednou z pravidelných postav. Pro tuto roli nemohl být zvolen nikdo příhodnější – Shipp totiž hrál postavu Flashe ve stejnojmenném seriálu ze sezóny 1990/91. Kromě této role si ho můžete pamatovat například ze seriálu Dawsonův svět, kde hrál otce hlavního hrdiny.

Výkonný producent Greg Berlanti řekl: „Vzhledem k jeho historii s Flashem jsme společně s Andrewem Kreisbergem a Geoffem Johnsem měli jasno o tom, kdo by měl ztvárnit Barryho otce. On dává svou přítomností fantastický emocionální rozměr pilotnímu dílu a těšíme se na jeho účinkování v mnoha dalších epizodách.“

„Navíc se známe osobně a těším se, až s ním budu znovu spolupracovat. Je to skvělý člověk a herec,“ dodal Berlati a odkazoval tím na předchozí spolupráci u seriálu Dawsonův svět.

Flash se od nové sezóny bude vysílat každé úterý na stanici CW a víme, že v úvodní epizodě se na chvilku objeví i představitel Arrowa Stephen Amell.


Už vyhlížíte start nové sezóny a Flashe? Co říkáte na novou posilu?

Líbilo se? Tak nás motivuj sdílením! 
Pajky

Pajky

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře5zobraz všech 5 příspěvků
Salem

Salem

to je jak ve Smallvillu kde mámu hrála bývalá (máma hrála Lanu)
před 9 roky
Maguša

Maguša

Těším se strašně moc!!! :))
před 9 roky
Gabi95

Gabi95

No jo vlastně,na to bych bývala zapomněla.
před 9 roky
Další články k tématu