29. 6. 2016

Life in Pieces míří na české obrazovky

Léto na Prima Comedy Central se ponese ve znamení nové svěží oddychovky. Seriál Life in Pieces se teprve v právě skončené sezóně představil divákům, přičemž si na CBS vybojoval druhou řadu. Nyní ho mají možnost poznat i ti, kteří upřednostňují dabing před původním zněním.

Stanice začne seriál vysílat pod českým názvem Rodinka na kousky. Na první díl se můžete těšit již tento čtvrtek, nové epizody poběží vždy ve čtvrtek od 22:00.

Seriál se od jiných komedií liší svým konceptem. Každý díl je tvořen čtyřmi vzájemně propojenými krátkými příběhy, které se vždy točí okolo jedné z větví Shortova klanu. Seriál vypráví příběh této rodiny a ukazuje jejích trapné, vtipné i nezapomenutelné životní mezníky.

V hlavních rolích září Colin Hanks, Betsy Brandt, Thomas Sadoski, Zoe Lister Jones, Dan Bakkedahl, Angelique Cabral, Niall Cunningham, Holly J. Barrett, Giselle Eisenberg, James Brolin a Dianne Wiest.

Líbilo se? Tak zmáčkni nějakej ten čudlík! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře8zobraz všech 8 příspěvků
Rea_z1982

Rea_z1982

Ale nezemřela. Na titulky chodí, min. tam tedy někdo byl 17.6. pod jejím profilem. Holt, jen nekomunikuje
před 7 roky
Bartami

Bartami

Tak aspoň to dokoukám s dabingem, když nejsou titulky.
před 7 roky
Adík

Adík

Omlouvám se jestli je toto až moc mimo mísu, ale prosím, jaké seriály začaly české televize vysílat? Byl...
před 7 roky
Další články k tématu