7. 9. 2016

K Luciferovi zavítá i otec Chloe

K Luciferovi zavítá i otec Chloe

V druhé sérii diváky kladně přijatého Lucifera se budeme setkávat s další novou tváří. Do role otce Chloe byl obsazen herec Chris Payne Gilbert, známý díky seriálům Charmed, Suits a The Protector. Poodkryjeme tedy další část z tajemné minulosti života hlavní hrdinky, jejíž otec sice již nežije, ale to v tomto seriálu přeci nebrání tomu, abychom se dopídili dalších informací. Co se s ním stalo a jak zemřel bude zodpovězeno v nových epizodách.

Herec se objeví v sedmém díle ve vedlejší roli jako John Decker, který za svého času býval kvalifikovaný policista, správný chlap a ještě lepší otec. Když bylo Chloe devatenáct let a zrovna začínala svou hereckou kariéru, byl její táta zabit ve službě. Chloe tak nezbylo nic jiného, než se vydat po stopách jeho vraha a stát se po vzoru rodiny detektivkou. Po deseti letech od této tragédie, kdy detaily o jeho vraždě vyjdou na povrch, ale dají za vznik dalším otazníkům. Chloe se bude snažit dosáhnout spravedlnosti, kterou by si její otec zasloužil.

Gilbert je ve skutečném životě zapleten s další z postav, a to Lesley-Ann Brandt, která hraje postavu Mazikeen. Je to její manžel.

20. září se můžete těšit na první díl druhé série na stanici Fox.


Líbila se vám první série? Co čekáte, že přinese příchod Luciferovy matky, anděla Uriela, Luciferovy kamarádky a otce Chloe nového?

Líbilo se? Tak nám o tom dej vědět! 
emJey (Miloš Janů)

emJey (Miloš Janů)

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře4zobraz všechny 4 příspěvky
sarhod79

sarhod79

už se na ten seriál moc těším
před 7 roky
verunkawrath

verunkawrath

Bože,tohle mi nedělejte nebo se z toho čekání zblaznim,už se nemůžu dočkat.
před 7 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

To znamená, že zas půjde o nějakou konspiraci, nebo něco takového. Radši bych, kdyby to nechali tak.
před 7 roky
Další články k tématu