25. 11. 2016

White Collar si zaskočí k Luciferovi

White Collar si zaskočí k Luciferovi

Do druhé série Lucifera se podívá herec Tim DeKay známý z White Collar (Ve službách FBI). DeKay získal vedlejší roli. Přijde na scénu v příštím roce, až se seriál vrátí v midseason. Seriál stanice Fox si s Luciferem dělá dobré jméno, a tak není divu, že tu je další přírůstek do herecké rodiny.

Postava herce má svůj příchod naplánovaný na dvanáctou a třináctou epizodu. Herec ztvární doktora a profesora Jacoba Carlislea, který je dokonalým odborníkem v oblasti neurovědy. Setkání s pánem podsvětí bude mít pro oba gentlemany těžkopádné důsledky. Ovlivní také blízký okruh Luciferových přátel a jak všichni dobře víme, seznam to není příliš dlouhosáhlý.

Samotný Lucifer obdržel minulý měsíc objednávku pro celou řadu a s desátou epizodou druhé série se letos toto pondělí pro letošek rozloučí svým podzimním finále.

Pro DeKaye je tato role další vedlejší příležitostí. Již dříve se oznámilo, že se dále herec objeví ve třetí sérii dramatického hitu stanice ABC, American Crime. Výčet jeho dalších rolí zahrnuje Second Chance nebo Agents of S.H.I.E.L.D..


Jak se vám zatím líbí epizody druhé série? Která si vás nejvíce získala? Máte rádi Tima DeKaye a těšíte se na jeho novou roli v Luciferovi?

Líbilo se? Tak nás motivuj sdílením! 
emJey (Miloš Janů)

emJey (Miloš Janů)

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
verunkawrath

verunkawrath

Na to setkání jsem opravdu zvědavá :)
před 7 roky
Další články k tématu