14. 5. 2012

Horatio se loučí!

Horatio se loučí!

A není sám. CBS včera oznámila rozhodnutí o obnovení či zrušení posledních seriálů, jejichž osud nebyl jasný. A kdo tedy z tohoto souboje vyšel vítězně?

CSI: NY! Ač je to pro mnohé překvapení, CBS se rozhodla ponechat novější spin-off Kriminálky Las Vegas. Jelikož ovšem sledovanost ani NY, ani Miami nebyla nějak zvlášť uspokojující, bylo téměř jasné, že jeden z nich musí z kola ven. Obětí se stalo Miami. Horatio Caine tak po deseti letech uzavře poslední případ.

Bossové na CBS se s ním rozloučili hezky. V oficiálním vyjádření poděkovali tvůrcům, hercům i štábu a podotkli, že seriál bude fanoušky těšit díky syndikaci (uvádění na jiných stanicích po celém světě) ještě mnoho let.

Aby v seriálovém nebi nebylo CSI: Miami smutno, doprovodí ho pár novinek. V příští sezóně už se nesetkáme s dramaty Unforgettable a NYC 22 a se sitcomem Rob.

Obě dramata nejsou velkým překvapením. Unforgettable celý rok přinášelo spíše podprůměrné výsledky. NYC 22 bylo nasazeno teprve před pár týdny a ratingově shořelo hned u pilotu.

Naopak Rob je trošku překvapením. Zahraniční weby tipovaly spíše jeho obnovení s tím, že CBS v další sezóně rozšíří komediální blok. Na program CBS si budeme muset počkat do čtvrtku, ale zatím to vypadá, že tedy žádné výrazné změny nebudou.

Jediným seriálem, který stále neví svůj osud, zůstává na CBS veterán Rules of Engagement. Kvůli zrušení Roba je však pravděpodobné, že se Rules vrátí i v další sezóně.

Fungujeme na liky! Motivuj nás! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře22zobraz všech 22 příspěvků
CzHero

CzHero

tak tak Las Vegas zůstává srdcovkou spoustu dalších lidí, její bratříčkové už nejsou až tak moc povedení...u...
před 12 roky
This is madness

This is madness

Tak u mě CSI:LV vede samozřejmě NY, takže jsem ráda, že se rozhodli ukončit Miami. Tam mě ani to...
před 12 roky
c.arolinka

c.arolinka

CSI: Las Vegas-je prostě nejlepší z těch 3. A holt to schytalo Miami. Ale stávají se horší věci.
před 11 roky
Další články k tématu