7. 10. 2016

Druhý díl Westworld je již dostupný ke zhlédnutí

Druhý díl Westworld je již dostupný ke zhlédnutí

Kabelovka HBO představila tuto neděli svůj dlouho očekávaný nový hit Westworld. Hit je přitom správné označení. Pilotní epizoda se setkala s neuvěřitelně kladnými ohlasy ze strany kritiků i diváků. Premiéra na HBO zaujala 3,3 milionu lidí a stala se tak nejúspěšnějším startem na stanici za poslední tři roky.

Nyní již všichni zájemci najdou druhý díl na všech HBO platformách včetně HBO GO. Kabelovka se totiž rozhodla vypustit jej ke streamování dříve.

Důvod je jednoduchý. V neděli večer, kdy se bude epizoda vysílat v televizi, se uskuteční druhá prezidentská debata mezi Donaldem Trumpem a Hillary Clinton. Prezidentské debaty se vysílají napříč Velkou pětkou i na různých kabelovkách a strhávají na sebe většinu pozornosti televizních diváků. HBO nechce riskovat, že by fanouškům Westworldu druhý díl ušel, proto jej nabízí zájemcům již nyní.

Kromě druhé epizody Westworld HBO již streamuje i pilotní díly nových komedií Insecure (Novinka pod lupou) a Divorce, které budou mít premiéru také v neděli.

Co říkají na Westworld naši redaktoři?Novinka pod lupou: Westworld


Jak se vám líbil pilot Westworld? Těšíte se na druhý díl? Vidíte v seriálu potenciál?

Kdo nesdílí není Čech! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře5zobraz všech 5 příspěvků
shakespeare

shakespeare

Diky za upozorneni. Uz jsem to diky tomu nasla a jdu se divat, protoze se nemuzu dockat.
před 7 roky
verunkawrath

verunkawrath

První díl super,fakt mě to překvapilo...příjemně.
před 7 roky
_karel_

_karel_

Lahůdka :-) Jen tak dál, HBO.
před 7 roky
Další články k tématu