10. 11. 2016

CWčko si poroučí více Legend

CWčko si poroučí více Legend

Stanice The CW oznámila, že druhé sérii superhrdinského dramatu Legends of Tomorrow přidá epizody. Konkrétně půjde o čtyři extra díly, takže celkový počet ve druhé řadě se vyšplhá na 17. Kromě toho stanice aktuálně přemýšlí také nad novinkami No Tomorrow a Frequency, které obě však nedokázaly diváky příliš zaujmout.

Seriál o cestování časem patří mezi silnější kousky stanice. Stabilní sledovanost vylepšuje čtvrteční časový slot zhruba o 35 % u diváků a o 13 % v ratingu oproti loňsku, kdy ve stejné době běžely Deníky .

Poprvé se seriál představil loni v midseason a nabídl šestnáctiepizodní jízdu. Na rozdíl od svých předchůdců Arrowa a Flashe nebyly Legendy nikdy koncipovány pro klasickou dlouhou sezónu o 22 epizodách.


Sledujete Legendy? Jak se vám líbí druhá série v porovnání s první? Jste rádi za čtyři epizody navíc, nebo si myslíte, že původních 13 by seriálu vyhovovalo lépe?

Kdo dočetl až sem, musí zaručeně likovat! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře6zobraz všech 6 příspěvků
Regina

Regina

Neměla první řada náhodou 16 dílů? :D
před 7 roky
Franki

Franki

zas to pokazi, 13 dilu by bohate stačilo
před 7 roky
verunkawrath

verunkawrath

Super!!!!!!
před 7 roky
Další články k tématu