1. 12. 2016

Pojďte s námi do seriálového souboje

Advent je to, na co se celý rok těšíte. Ale letos nejde o jedinou zábavu, kterou jsme si pro vás připravili. Druhou věc jsme přichystali na Facebooku. Souvisí to se včerejším článkem o nových anketních hrách, které jsme pro vás od listopadu spustili.

Pojďte dny do Vánoc odpočítávat a krátit si je zábavnou soutěžní hrou. Vytvořili jsme pro vás mini Souboj seriálů, který bude trvat zhruba polovinu měsíce, abyste pak ještě měli dost času na zabalení dárků a navozování správné vánoční atmosféry.

Každý den vám na našem Facebooku zveřejníme dvojici seriálů. Váš úkol je prostý. Dáte hlas tomu, kterého máte radši. Základ tvoří 16 kousků, což je samozřejmě hodně málo. Ptáte se, jak se nám podařilo vybrat zrovna šestnáctku? Podle jednoduchého kritéria. Využili jsme náš šikovný filtr, v němž jsme našli nejvíce hodnocené seriály. Nejsou to tedy pořady s nejvyšším hodnocením, protože tam můžou být údaje trošku víc zkreslené. V našem seznamu jsou, alespoň tedy doufáme, ty nejprofláknutější seriály našich fanoušků. Je proto velká šance, že znáte všechny, nebo jste je dokonce všechny ve větší či menší míře viděli.

Pravidla

V podstatě je jen jedno pravidlo. Abychom měli nějaký pevný bod, kdy určit vítěze jednotlivých kol, dáváme vám čas od 12 do 12. Každou novou dvojici zveřejníme přesně v poledne. Vy budete moct dávat své hlasy do druhého dne do poledne, než se objeví další obrázek. Takže máte na hlasování v každém kole celkem 24 hodin.

Doufáme, že se vám naše adventní serialzoňácká i seriálová facebooková zábava bude líbit. Největší radost nám uděláte, když budete hádat a hlasovat a ukážete nám, že všechna ta práce stojí za to :-) A společně vybereme seriál seriálů!

Pokud chcete ochutnávku toho, co nás čeká příští rok, pak nastražte uši. V našich SerialZone Awards postavy nemáme, ale na Facebooku nám nic nebrání, takže pokud ukážete, že vás tato klikací hlasování baví, přichystáme velký souboj seriálových postav. Ale to je ještě daleko, zatím si užívejte Advent na SerialZone, Advent na KFILMU.net a Souboj seriálů!

Již nyní můžete hlasovat o první dvojici.


Baví vás naše facebookové ankety? Máte z šestnáctky seriálů svého jasného favorita? Koho společně nechcete vidět v duelu?

Copak asi dělají tyto tlačítka? 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře41zobraz všech 41 příspěvků
ragelly

ragelly

Tak tady pro všechny nefacebookové zájemce :) Průběh, jednotlivé výsledky a vítěz...
před 7 roky
ragelly

ragelly

Většina si zvolila, no :D
před 7 roky
ragelly

ragelly

A jak to mělo vypadat? :D
před 7 roky
Další články k tématu