16. 1. 2017

Zapojte se s námi do seriálové výzvy!

Zapojte se s námi do seriálové výzvy!

Máme rok 2017. Mysleli jste si, že už nedokážeme vymyslet nic nového? Ale no tak, jako byste nás neznali! Jako další způsob, jak prohloubit vaši seriálovou a serialzoňáckou závislost (muhahahaha) bude VSV – Velká seriálová výzva. I když, přesnější označení je spíše VPV – Velká pilotová výzva.

Výzvy v knižním světě už osvědčeně fungují, proč tedy neudělat něco podobného také se seriály? Samozřejmě seriály jsou větší oříšek, protože dokoukat nějaký komplet zabere o poznání více času než přečíst knížku (nebo kouknout na film… ;-) ).

Rozhodli jsme se proto udělat pilotovou výzvu. Každý rok si na našem webu můžete přečíst představení zhruba 200 nových pilotů. To je docela široká nabídka, no ne? Samozřejmě nechceme, abyste koukali na všechny, takoví šílenci jsme jen my :-D Ale jako adekvátní výzva nám přijde jedna novinka týdně.

Proto vás vyzýváme: Dokážete za rok odsledovat 52 nových pilotů?

Pravidla

Letošní výzva trvá do 31. prosince 2017. Víme, že dnes není 1. ledna, takže máte trošku ztížené podmínky. Proto vám zpětně uznáme všechny piloty, které již máte ohodnocené a jejich premiéra se uskutečnila v letošním roce před dnešním datem. Pokud zatím žádné odsledované a ohodnocené nemáte, začínáte s čistým štítem.

Výzva má být hlavně zábavou pro hráče. Dodá nám další super údaje k výročním statistikám, proto chceme, aby každý, kdo se zapojí, měl skutečně zájem. Proto je výzva dobrovolná a nebude se počítat všem automaticky. Kdyby si někdo výzvy nevšiml nebo se registroval později, dostane také možnost zaškrtnout si, že se chce účastnit a zpětně se mu dopočítají ohodnocené piloty letošního roku, aby žádný hráč nebyl ochuzen, ať už je to starý kmet, nebo čerstvý nováček.

V první a hlavní řadě jde o zábavu. Proto vás prosíme, abyste nepodváděli a nehodnotili pilotní epizody, aniž byste je viděli. Vždyť o nic nejde, nejde o to být první, hlavním cílem je rozšířit vám obzory o nové seriály, které byste třeba jinak ignorovali.

Jak hodnotím?

Je to jednoduché. Stačí, když si ve watchlistu odškrtnete první epizodu hodnocením líbila/nelíbi­la/nevím. Pokud si seriály nechcete přidávat do watchlistu, jednoduše běžte na profil seriálu, rozklikněte si viděnou epizodu a v boxíku vpravo ji ohodnoťte. Takto se vám pilot započítá do výzvy.

Svůj progres si můžete kontrolovat na speciálně vytvořené stránce na vašem profilu. Cílem je dosažení čísla 52, tedy jeden pilot týdně.

Na stejném místě si však před samotným začátkem musíte zaškrtnout, že se chcete výzvy zúčastnit, takže vaše první kroky by měly směřovat právě na váš profil.

Slovo na závěr… tedy skoro závěr

Tak to je všechno! Nezapomeňte nám říct v diskuzi, co na naši VPV (Velkou pilotovou výzvu) říkáte, jestli se zúčastníte a jak přísná nebo snadná vám nastavená laťka 52 seriálů přijde :-) Všem přejeme hodně štěstí a spoustu nových úžasných seriálů, na kterých se stanete závislými!

A na úplný závěr… co takhle dát si i filmovou výzvu?

Ano, SerialZoňáci. Stejně jako u Adventu, ani tentokrát jsme nemohli zapomenout na našeho filmového bráchu KFILMU.net! Ostatně, přece tam nápad vznikl, v diskuzi nad novými nápady a vychytávkami :-) Takže pokud letos chcete být opravdu rebelové, pojďte do seriálové i filmové výzvy najednou! Filmová vypadá trošku jinak, máte to pestřejší, různé podmínky, třeba filmy začínající na písmenko vašeho jména, film z roku vašeho narození, film s číslovkou v názvu… no máte jich tam jako nasetých, takže se rozhodně nebudete nudit.

Stejně jako tady na SZ, i na kfilmu najdete výzvu na svém profilu, kam také budete zadávat vlastní splněné výzvy. Tak šup, na co ještě čekáte? :-) Samozřejmě budeme rádi, když nám v diskuzi napíšete, jak se vám obě výzvy líbí, do které se zapojíte i jak jste už daleko. Za mě musím říct, že filmy nestíhám, takže nula nula nic letos, u seriálů jsem na 15 procentech díky Novince pod lupou, tam pro mě 52 nebude žádný problém :-)

Líbilo se? Tak nám o tom dej vědět! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře178zobraz všech 178 příspěvků
KamilkaP.

KamilkaP.

Bude nějaký článek k tomu, jak dopadla výzva? Třeba nějaké shrnutí apod. Trochu mi přijde, že to...
před 6 roky
ragelly

ragelly

Určitě bude :)
před 6 roky
KamilkaP.

KamilkaP.

Super, těším se :)
před 6 roky
Další články k tématu