9. 12. 2016

Strike Back se vrací

Strike Back se vrací

Britská stanice Sky ve spolupráci s americkou kabelovkou Cinemax mají pro fanoušky seriálu Strike Back (Protiúder) dobré zprávy. I když, možná ne, jak se to vezme. Bylo oznámeno, že zrušený seriál vstává z mrtvých a dostává objednávku na šestou sérii, která se začne natáčet v roce 2017.

Jak už to tak ale bývá, je tu háček. Jde o reboot, který dále rozvine téma spolupráce policejních parťáků, v podstatě by se vývoj dal přirovnat k filmové sérii Rychle a zběsile. Zatímco bývalé příběhy se soustředily na Al-Káidu, nové epizody se budou zabývat vzestupem ISIS. Ale to není všechno. Bohužel prozatím nejsou žádné zprávy o tom, že by si herci z původního seriálu, Sullivan Stapleton a Philip Winchester, měli své role zopakovat, byť jen jako hostující hvězdy. I když šance je tu vždycky.

Nový Strike Back se program dává zpět do provozu, aby vyhledával známé teroristy poté, co dojde k ohromnému společnému útěku z vězení. Jednotka vojenské rozvědky a vysoce riskantních operací se vydává na smrtelný lov, který odhalí rozsáhlou pavučinu kriminální aktivity. Tým cestuje přes Střední východ a Evropu a postupně odkrývá smrtelnou konspiraci, která ohrožuje nejen je, ale také celý moderní svět.

V nové sérii budou hlavními hvězdami Alin Sumarwata, Daniel MacPherson, Roxanne McKee a Warren Brown.

Úderná hláška pro podporu sdílení. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře11zobraz všech 11 příspěvků
Romix

Romix

Pro mě Strike Back skončil první sérií, ta byla boží, ale dál už to pak fakt nešlo..
před 7 roky
007.dany

007.dany

No nevím,jaké to bude,takže můžeme jen čekat a doufat v to nejlepší. :D
před 7 roky
Koldik

Koldik

Povodny som nesledoval, ani som ho nepoznal, ale vypada to celkom lakavo.
před 7 roky
Další články k tématu