16. 3. 2017

CBS zveřejňuje letní premiérová data

CBS zveřejňuje letní premiérová data

Stanice CBS jako první připravila pro své diváky přehled o tom, kdy se můžou těšit na start letní sezóny. Premiéru budou mít na stanici celkem tři seriály, z toho jedna reality show a dvě skriptová dramata.

Osvědčenou klasikou je drama Zoo, které se vrací na obrazovky již se svou třetí řadou. Fanoušci se na ni můžou těšit nově ve čtvrteční večery, a to od 29. června. Seriál je částečnou adaptací románu Jamese Pattersona. V hlavních rolích se vrací James Wolk, Kristen Connolly, Billy Burke, Nonso Anozie, Alyssa Diaz a Josh Salatin. K osazenstvu se nově přidává Gracie Dzienny, která ztvární Mitchovu dospělou dceru Clementine, protože, jak si jistě pamatujete, druhá řada skončila s desetiletým skokem v čase.

Již 19. série reality show Big Brother se představí ve středu 28. června, nové díly se budou vysílat i ve čtvrtek a v neděli.

Co se týče novinek, tu tady máme jednu. Jde o thriller Salvation, jenž líčí příběh o tom, že se k Zemi neodvratně řítí obrovský asteroid. V hlavních rolích se představí Jennifer Finnigan, Santiago Cabrera, Charlie Rowe. Premiéra je naplánována na středu 12. července.


Těšíte se na návrat Zoo? Zaujal vás nový thriller? Nebo sázíte na osvědčenou realitku?

Tohle přeci nemůžeš ostatním zatajit. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
patrik1177

patrik1177

Na Zoo se neskutečně těším. Finále 2. série mě srazilo na kolena, takže se nemůžu dočkat toho, co nás čeká...
před 7 roky
Caroline115

Caroline115

Tak na Salvation se možná podívám....
před 7 roky
Koldik

Koldik

Ano, ano, uz som si myslel, ze 2 umrtia hlavnych postav v jednu sezonu je dost... takze aspon ze...
před 7 roky
Další články k tématu