17. 3. 2017

Seriálové léto na NBC

Seriálové léto na NBC

NBC je další stanicí, která představuje svůj letní program. Těšit se můžeme na návraty stálic, celou řadu reality shows, ale v programu se objeví i několik málo novinek. Pojďte se spolu s námi podívat, kdy na NBC začíná letní sezóna.

Vše odstartuje již 8. května premiéra taneční reality show World of Dance. Na konci měsíce (30. května) začne nová řada America's Got Talent, 12. července se představí další série American Ninja Warrior a Spartan: Ultimate Team Challenge. Nebude chybět ani spin-off k Little Big Shots s podtitulem Forever Young; ten se začne vysílat od 21. června. Výčet realitek stále nekončí. Druhá polovina první série The Wall odstartuje 22. června. 7. srpna přijde na řadu pátá série Hollywood Game Night a speciální vysílání Saturday Night Live: Weekend Update je naplánováno na 10. srpna.

Uff, tak to máme reality shows, teď se můžeme přesunout ke skriptovým seriálům, které vás určitě zajímají více. Poslední květnový den se představí třetí série kritiky milované komedie The Carmichael Show. Na čtvrtou řadu The Night Shift čeká nový vysílací slot, tentokrát seriál pojede ve čtvrtek večer, počínaje 22. červnem.

Co se týče novinek, ty si pro nás NBC schovala dvě. Nadpřirozené drama Midnight, Texas se poprvé představí v úterý 25. července. Komedie Marlon si odbude svou premiéru ve středu 16. srpna, vysílat se bude po finále America's Got Talent. Oba seriály máme v naší letošní tipovačce, proto si na konečné výsledky budeme tentokrát muset počkat pravděpodobně až do podzimu.


Těšíte se na seriálové léto? Máte ve výčtu od NBC své oblíbence? Dáte šanci novinkám?

Líbilo se? Tak zmáčkni nějakej ten čudlík! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
Caroline115

Caroline115

Moc se těším na Midnight, Texas :-) Aspoň budu mít další seriál na léto :-)
před 7 roky
Katka Mrkvicová

Katka Mrkvicová

Moc se těším na Night Shift.Potom divokém zakončení loni,jsem zvědavá,kam se budou ubírat dál.
před 7 roky
Koldik

Koldik

Jo Midnight, Texas by mohol byt dobry...
před 6 roky
Další články k tématu