9. 5. 2013

Seriálové objednávky pokračují! NBC se hlásí o slovo!

Seriálové objednávky pokračují! NBC se hlásí o slovo!

Ranní dávku novinek stanice FOX máme za sebou, nyní oznamuje konkurenční NBC, které šťastné piloty dostávají zelenou pro sezónu 2013/2014.

Po včerejším dělání místa (sbohem, Deception) se program stanice opět začíná pomalu ale jistě zaplňovat.

Stanice, která se snaží dostat ze dna (a daří se jí to díky realitce The Voice) se podobně jako FOX obrací na zaručené tvůrce, kterými jsou Jason Katims či J.J. Abrams. Novinky doplní již obnovená dramata Grimm, Law and Order: SVU (Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti), Parenthood (Famílie), Chicago Fire a Revolution.

Jaké novinky se budou v následující sezóně ucházet o přízeň diváků?

DRAMA

Believe

Drama o vztahu mezi mladou dívkou se zvláštním darem a mužem, jenž ji má chránit před zlými mocnostmi, které pasou po její síle.

Crisis

Emočně laděný akční thriller se odehrává ve světě Washingtonu DC. Idealistický agent americké Tajné služby se ocitne v centru mezinárodní krize hned první den po nástupu do práce. Bude muset čelit morálním a právním překážkám, až se bude na své cestě za pravdou proplétat nejvyššími úrovněmi moci a korupce.

KOMEDIE

About a Boy

Komedie o vztahu dětinského starého mládence a kluka, který se přestěhuje do vedlejšího bytu se svojí trhlou svobodnou matkou. Příběh, který původně napsal britský spisovatel Nick Hornby, byl v roce 2002 také zfilmován a hlavní roli si v něm zahrál Hugh Grant.

Sean Saves the World (dříve nepojmenovaná komedie Seana Hayese)

Sean musí přijít na to, jak být otcem své 14leté dceři, která se k němu přistěhovala, a zároveň zvládat svého nového, temperamentního šéfa v práci.

Family Guide (dříve nepojmenovaná komedie DJ Nashe)

Syn, který si idealizuje svého slepého otce a je zmatený chováním své matky, sleduje, jak se jeho rodina sblížila po rozvodu.

Kromě zmíněných pilotů NBC již dříve objednala plných 22 epizod komedie Michaela J. Foxe (Která stále nemá název!).

Piloty, které nebyly vybrány pro seriál: Night Shift (dříve After Hours), Bloodline, The Sixth Gun, The Gates, Joe, Joe & Jane, The Secret ives of Husbands and Wives, Brenda Forever, Hatfields & McCoys, Holding Patterns. Zatím to není konečný seznam. O těchto se více dočtete zde.


Ze které objednávky máte radost? Zařadí se něco z nabídky do vašeho watchlistu? Tipujete úspěchy/propadáky již podle názvu?

Další díly seriálu
Fungujeme na liky! Motivuj nás! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře10zobraz všech 10 příspěvků
ufonka

ufonka

Z toho mě taky nic nezaujalo. Zkusím se ještě podívat na pilot Believe a uvidím.
před 11 roky
Arkantos

Arkantos

slabota. Sixth gun a Bloodline nebudu. Mozno este bude blacklist. Ale z tohto nic.
před 11 roky
jukab

jukab

Aspoň Believe vypadá zajímavě. Jinak oproti FOXu aspoň rozmanité seriály...
před 11 roky
Další články k tématu