10. 5. 2013

CW a kvintet nových seriálů!

CW a kvintet nových seriálů!

Pilotové tornádo pokračuje na třetí stanici! CWčko oznámilo, že se v sezóně 2013/2014 setkáme s novinkami The Tomorrow People, The 100, Reign a Oxygen!

The Tomorrow People a The 100 byli raní favorité, takže jejich objednávka není žádným překvapením.

Reign a Oxygen byli také vážní kandidáti, ve které stanice očividně vkládá důvěru.

Celkem se tak v příští sezóně objeví na obrazovkách CW pět novinek, k těmto čtyřem se přidá již dříve objednaný spin-off TVD (Upíří deníky) s názvem The Originals.

Otázkou nyní zůstává, jak je to s pilotem Selection. Dokáže se potřetí vrátit? Nebo už je nadobro mrtvý? A co vlastně takovéto množství nových seriálů znamená pro The Carrie Diaries? Pravděpodobně vůbec nic dobrého. Na oficiální zprávu si však budeme muset ještě počkat.

Aktualizováno: Už jsou známé informace! Carrie dostala druhou řadu, jak se můžete dočíst v této bleskovce. Na druhou stranu zahraniční média hlásí, že pilot The Selection je oficiálně u ledu a nepočítá se s ním ani pro příští sezóny.

Tady jsou popisky nových seriálů:

The Tomorrow People

Seriál vypráví příběh několika mladých lidí z celého světa, kteří reprezentují nový stupínek lidského vývoje. Tito lidé mají speciální síly, mezi kterými nechybí schopnost teleportace, nebo třeba telepatické dorozumívání. Skupina spolupracuje, aby dohromady porazili různé zlé síly.

The 100

Děj se odehrává devadesát sedm let poté, co nukleární válka zničila civilizaci. Vesmírná loď, která je domovem posledních lidských přeživších, vyšle zpátky na Zemi sto teenagerů. Ti mají za úkol zjistit, zda je planeta schopná nové kolonizace.

Star-Crossed (dříve Oxygen)

Vášně a politické nepokoje narušují mír a poklidný romantický vztah mladé lidské dívky a mimozemského chlapce. Ten je spolu s osmi dalšími svého druhu začleněn do místní střední školy.

Vše se odehrává deset let poté, co stovky mimozemšťanů přicestovali na Zemi a vytvořili si tu tábor, ve kterém jsou od té doby uvězněni.

Reign

Reign bude vyprávět dosud málo známý příběh o tom, jak se k moci dostala mladičká Marie Stuartovna, královna skotská. Ta v patnácti letech přijela do Francie, aby se na trůn posadila po boku prince Františka. „Budou ukázány detaily a tajná historie přežití na francouzském dvoře, kde vládne pevná moc, temné síly a neúnavné sexuální intriky.“

The Originals

Příběh se soustředí na Původní (Originals) a začíná v momentě, kdy se Klaus vrátí do do francouzské čtvrti v New Orleans, kterou pomohl před staletími vybudovat. Nyní město ovládá jeho bývalý žák Marcel.

Piloty, které nebyly vybrány pro seriál: Blink, Company Town, The Selection


Který seriál z tohoto výběru si přidáte do seznamu? Co říkáte na nevybrání Selection? A jak to vidíte s osudem Carrie?

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak to ukaž ostatním! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře16zobraz všech 16 příspěvků
ragelly

ragelly

CWčko řeklo, že pilot zabíjí definitivně, takže opravdu nebude.
před 10 roky
Andrew Wild

Andrew Wild

Wow. Tak až na Reign a Originals ( které jsem už měl tu čest trošku poznat, takže nejednalo o žádné...
před 10 roky
Salem

Salem

Jo Tedova dcera (HIMYM) a Nikita jsou sexy to máš pravdu :D
před 10 roky
Další články k tématu