12. 7. 2012

Falling Skies obnoveno a další střípky

Falling Skies obnoveno a další střípky

Skvělá zpráva pro fanoušky Falling Skies! Stanice TNT seriál obnovila pro třetí sérii, která se na obrazovkách objeví příští léto.

Seriál loni debutoval jako nejsledovanější letní premiéra na kabelovce. Letos si premiérový díl nenechalo ujít 4,5 milionů lidí.

Falling Skies se tak řadí k již dříve obnoveným Rizzoli & Isles a Dallas.

Další střípky:

  • Pokračujeme s dobrými zprávami. Fanoušci NCIS si mohou oddychnout. Herci Michael Weatherly (Tony), Pauley Perrette (Abby) a Sean Murray (Timothy McGee) podepsali smlouvy na další dva roky. Kromě těchto veteránů se vrátí také Rocky Carroll (Leon Vance), který se k seriálu přidal v páté sérii. David McCallum (Ducky) podepsal novou smlouvu již v dubnu a zbytek obsazenstva včetně leadera Marka Harmona (Jethro) bude nové smlouvy řešit až za rok.
  • Nikita povýšila Owena (Devon Sawa) na stálou postavu. Owen, dobrosrdečný strážce, se v seriálu objevuje již od jeho počátku. Mezi fanoušky je oblíbený, i když představuje hrozbu pro hlavní seriálový pár Nikita – Michael.
  • Lékařská ordinace v novince The Mindy Project se začíná naplňovat. Mezi nejnovější přírůstky patří Amanda Setton a Stephen Tobolowsky. Setton, kterou jsme mohli dříve vidět jako Penelope v Gossip Girl, bude hrát drsňačku Shaunu, která bude pacienty vítat na recepci. Tobolowsky, který se objevil jako hostující hvězda v neuvěřitelném množství seriálů (nejčerstvější je jeho role Sandyho v Glee) ztvární doktora Shulmana, ředitele kliniky.
  • FOX vydal nové promo, které láká na jeho komediální blok. Když už nic jiného, snad vás zaujme originální název – Laugh Your FOX Off!
Kdo nesdílí, tak taky rozšlápavá dětem bábovičky! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře12zobraz všech 12 příspěvků
VanThomass

VanThomass

Aha :-) Tak jako ona není špatná, ale tak nějak mi to už nebere jako vloni ta první řada, uvidíš, třeba...
před 11 roky
Treatys

Treatys

Tak o Falling Skies už jsem věděl (postoval jsem to na redakční twitter ještě včera... měli jsme to...
před 11 roky
amelia.cz

amelia.cz

Za Falling skies jsem ráda a co se týče NCIS, mám jí ráda, ale nesleduji ji pravidelně, spíš když jí dávají...
před 11 roky
Další články k tématu