10. 5. 2017

Dočkáme se návratu Christophera Meloniho do SVU?

Dočkáme se návratu Christophera Meloniho do SVU?

Christopher Meloni nikdy neřekl, že by se do seriálu, který mu přinesl největší ohlas v šoubyznysu, nevrátil. Proslavil se v dlouholetém kriminálním dramatu Law & Order: Special Victims Unit (Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti), který letos odvysílá konec své 18. série a s největší pravděpodobností se vrátí i v sezóně 2017/18. Tvůrci tohoto veterána by rozhodně nechtěli ukončit dráhu tak věhlasného seriálu, který má velkou šanci pokořit milník 20. série a postavit se bok po boku další kriminálce Law & Order (Zákon a pořádek). Ta nás opustila před sedmi lety a měla natočeno přesně 456 dílů. Není tedy pochyb, že SVU může být dalším rekordmanem, či být dokonce úspěšnější.

Meloni v nedávném rozhovoru uvedl, že by byl rozhodně otevřen svému comebacku: „Vždy jsem měl na paměti, že bych svou roli nechtěl zcela pověsit na hřebík. Je pro mě zásadní, aby se naskytl ten správný moment.“

Poslední epizoda, ve které jsme detektiva Stablera viděli, byla v roce 2011 a jednalo se o finále 12. série. Jeho návrat by tak mohl být v úplném závěru a v posledním „farewell“ díle. Herec neřekl žádnou konkrétní informaci o tom, zda je se na co těšit, či naopak. „Zatím nikdo nepřišel s nabídkou. Není to tak úplně v mé moci,“ řekl.

Mariska Hargitay a Chris Meloni se sice spolu přestali objevovat v seriálu, ale jejich kamarádství stále trvá a své fanoušky pravidelně zásobují spoustou společných fotografií na sociálních sítích. „Je to paráda, vidět, jak se o nás naši fanoušci stále zajímají a jak nám stále projevují podporu,“ řekl Meloni. „Tak trochu jsem vnitřně doufal, že se vrátím. Vím, že když se dvojice přátel rozpůlí, fanoušci netrpělivě čekají, kdy se to vrátí do starých kolejí. Dvanáct let s jednou kolegyní vás opravdu ovlivní ve všech směrech.“


Baví vás 18. série? Těšíte se na finálovou epizodu, která se bude vysílat 14. června? Přáli byste si, aby drama dále pokračovalo v nové sezóně, popřípadě i v té 2018/19? Byli jste smutní, že se Meloni ze seriálu odporoučel? Utrpěla tím kvalita kriminálky? Je postava Marisky Hargitay bez Stablera jiná?

Líbilo se? Tak to ukaž ostatním! 
emJey (Miloš Janů)

emJey (Miloš Janů)

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
Bellezza

Bellezza

Nič by ma nepotešilo viac ako Chrisov návrat!Po jeho odchode som to prestala pozerať a doteraz sa do toho...
před 7 roky
Just_reyna

Just_reyna

Jiná je určitě :) ale stále je to skvělý seriál. Nehledě na to že na Olivii je vidět že jí parťák chybí.
před 7 roky
Další články k tématu