11. 5. 2017

The Shannara Chronicles už nepoběží na MTV

The Shannara Chronicles už nepoběží na MTV

Stanice MTV dává ruce pryč od svého fantasy The Shannara Chronicles. Fanoušci se ale nemusí bát, již objednaná druhá série se vysílat bude, pouze na jiné stanici. Seriál se z MTV stěhuje na kabelovku Spike. Obě stanice patří pod společnost Viacom, takže přesun probíhá relativně bezproblémově.

Seriál se poprvé představil v roce 2016 a sklidil na MTV velký úspěch. Podle dostupných informací však většina diváků byla starší, než by si stanice přála – průměrný věk se blížil téměř ke čtyřicítce a diváci byli hlavně muži. Nový ředitel stanice ji však chce vrátit zpět k mladší kultuře, aby zaujal mladé lidi, tzv. mileniály (Millennials), a hlavně ženy.

Na MTV tak po zrušení všech komedií a přesunu Shannara Chronicles zůstává pouze horor Scream, který se dočká zkrácené šestidílné třetí řady, jež bude kompletně přestavená s novým příběhem a postavami. MTV chce i nadále pokračovat ve vlastní seriálové tvorbě, ale ne tak silně jako doposud.

Za každej like dostane autor bonbón! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře13zobraz všech 13 příspěvků
spike

spike

První série The Shannara Chronicles mě bavila a rozhodnutí stanice je pro mě dost hloupé. Mě je třeba...
před 7 roky
patrik1177

patrik1177

Přesně moje řeč ;)
před 7 roky
Koldik

Koldik

Este si pockam a potom sa na to vrhnem...
před 6 roky
Další články k tématu