18. 5. 2017

The CW plánuje další obrovský crossover

The CW plánuje další obrovský crossover

Dá se říct, že už je to vlastně tradice. Během své dnešní upfronts prezentace stanice The CW oznámila, že plánuje další čtyřdílný crossover, kterého se dočkáme již letos na podzim. Není se čemu divit. Ten loňský zajistil stanici nejsledovanější týden za posledních šest let. I letos se bude skládat ze seriálů Arrow, Supergirl, The Flash a Legends of Tomorrow.

Nadcházející midseason drama Black Lightning není součástí Arrow-verse a nejsou žádné plánky k tomu, že by mohl vzniknout pětidílný crossover právě s tímto seriálem.

V době, kdy stanice v roce 2012 poprvé představila Arrowa, bylo v televizi superhrdinských seriálů pomálu. Nyní jde o jeden z nejrozšířenějších žánrů, o čemž svědčí i to, že samotná stanice bude mít v následující sezóně zmíněných pět seriálů. „Máme za to, že vlastníme ten nejlepší supehrdinský program ze všech. Nikdy jsme neměli více než čtyři DC seriály zároveň, vždycky využíváme rotaci. Bude to trvat do té doby, dokud to lidi budou chtít sledovat. V tomto případě hraje roli kvalita.“

Copak asi dělají tyto tlačítka? 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře14zobraz všech 14 příspěvků
Redmarx

Redmarx

Crossover je zabavny, pokud sledujete vsechny serialy, pokud sledujete jen neco tak je to naopak utrpeni....
před 7 roky
kneznaL

kneznaL

To bude za vopruz:-( Stejně mě max donutí kouknout na ten jeden díl ze seriálu, na který nekoukám. Nevím, co...
před 6 roky
Koldik

Koldik

uz teno quatrover je dost, nie to ze by tam pridali este Black Lighning...som zvedavy co zas vymislia
před 6 roky
Další články k tématu