2. 8. 2017

Konec Big Bangu v dohlednu?

Konec Big Bangu v dohlednu?

Během letní novinářské konference přišla řada i na stanici CBS. Jedním z témat, o kterých zákonitě musela být řeč, je i osud nejúspěšnější komedie současnosti, The Big Bang Theory. Seriál byl prodloužen pro dalších 48 epizod rozdělených do dvou sezón, dočkáme se tedy minimálně jedenáctky a dvanáctky. Co ale bude dál? Jak to tak vypadá, každý na to má jiný názor.

„Nikdy jsme ani netušili, že se dostaneme do našeho jedenáctého roku. Zatím ani pořádně nevíme, co bude v nové sezóně, natož co bude po dvanácté. Snadno by se dalo představit si, že po dvanáctce může být konec. Právě teď jsem ale strašně rád, že jsme se dostali až sem,“ prozradil spolutvůrce Chuck Lorre.

Na rozdíl od mnohých jiných seriálů Big Bang nemá děj vymyšlen dopředu. „Řešíme vždy jeden konkrétní díl, epizodu po epizodě. Takhle to děláme už 10 let a zatím to vychází,“ řekl producent Steve Molaro, který se letos přesune k novince Young Sheldon.

Nový ředitel společnosti CBS Entertainment Kelly Kahl však spíše doufá, že mu Big Bang bude peníze vydělávat ještě o dost déle. „Seriál poběží tak dlouho, jak jen bude moct. Alespoň 20 let. Budeme ho vysílat, dokud to půjde.“ Ono se není čemu divit. Každá nová epizoda sice musí počítat s rozpočtem 10 milionů dolarů, a to především kvůli navýšení platů herců. Přesto je komedie stále jedničkou na velké pětce, a to jak v počtu celkových diváků, tak i v ratingu cílové skupiny 18–49 let. Jde o pilíř, který pomáhá startu nových komedií (letos po něm poběží již zmiňovaný Young Shaldon).

Big Bang si na sebe navíc v pohodě vydělá. Studio CBS Entertainment již na něm získala pouze za syndikaci přes 1 miliardu dolarů.

Za každej like dostane autor bonbón! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře21zobraz všech 21 příspěvků
misiacik0308

misiacik0308

Keď som začal prvý krát pozerať tento sitcom, niejako som sa na ňom nezabával. Po asi dvoch rokoch som začal...
před 6 roky
matador88

matador88

neviem, ako to myslis s aktualnostou, ale z tych troscha novsich a menej...
před 6 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

Tenhle seriál je důkazem toho, že všechny ty nadnesené kecy herců jsou přesně to - jen kecy. Mám seriál...
před 6 roky
Další články k tématu