14. 8. 2012

Nejlepší přátelé ze Scrubs opět spolu a další střípky

Nejlepší přátelé ze Scrubs opět spolu a další střípky

V The Exes se znovu shledají nejlepší přátelé ze Scrubs a další střípky

Komedie stanice TV Land The Exes přinese na konci srpna Guy Love.

V seriálu, kde jednu z hlavních rolí hraje Donald Faison bude hostovat jeho tehdejší seriálový (a dodnes současný) BFF Zach Braff.

Braff si zahraje profi tenisového hráče Chucka Feeneyho, který se stane novým klientem Phila (Faison). Feeney je po městě známý jako sukničkář, ovšem brzy se ukáže, že má raději pány.. (Že by Guy Love dostalo nový význam?!)

Oba herci jsou nejlepšími přáteli již od dob jejich velké hitovky Scrubs, kde téměř celých devět let hráli bok po boku doktory Johna ‚JD‘ Doriana a Christophera Turka.

Tvůrci The Exes slibují, že toto znovushledání fanoušky nezklame. Předčítání scénáře prý totiž bylo „jedno z nejvtipnějších, jaký jsme za celý rok měli“.

(zdroj: TV Line)

Další střípky:

  • Smash: Sean Hayes (Will & Grace) získal vedlejší roli ve druhé řadě. Zahraje si Terrence Fallse, komediantskou hvězdu televize a filmu, která se chystá na svůj broadwayský debut v muzikálu Liaisons. Terrence bude trnem v oku jak pro Ivy (Megan Hilty), tak pro Julii (Debra Messing). Jak se těšíte na toto znovushledání dvou hlavních představitelů z Willa a Grace?
  • Revenge: Michael Nardelli získal vedlejší roli jako Trey, Declanův kamarád, který ho bude dostávat do dalších problémů.
  • V premiérové epizodě čtvrté série Glee uslyšíme hitovku Call Me Maybe od Carly Rae Jepsen.
  • NCIS (Námořní vyšetřovací služba): Billy Dee Williams (Star Wars) bude hostovat jako někdo, kdo hraje důležitou roli ve vztahu Gibbse a jeho otce.
  • The Good Wife (Dobrá manželka): Annabella Sciorra (The Sopranos) bude hostovat jako tvrdá a chytrá právnička, která půjde proti Alicii (Julianna Margulies).
  • The Voice: Třetí řada přinese novinku. V semifinálových duelech, kdy proti sobě stojí vždy dva soutěžící z jednoho týmu, může být ten, kterého mentor vyřadí, přestoupit do jiného týmu. Jiný porotce si jej může „ukradnout“. Každý má povoleny dvě krádeže. Po duelech pak přijde tzv. knockoutovací kolo, kdy v každém týmu zůstane z původních deseti soutěžícíh pouze pět.
  • Elementary: Craig Bierko (Boston Legal) bude hostovat ve čtvrté epizodě jako Fowkes, ředitel firmy na Wall Street, který je zapleten do vraždy, kterou Sherlock vyšetřuje. Ve stejné epizodě se objeví také Molly Price (Third Watch), která ztvární Donnu, sekretářku Fowkese.
  • Men at Work: Seth Green bude hostovat jako bezdomovec, který bude mít potyčku s Milem (Danny Masterson).
  • Last Man Standing: Amanda Fuller nahradí Alexandru Krosney v roli nejstarší dcery.
  • Stanice NBC si objednala pilot o egyptské vládkyni Kleopatře. Dle oficiálního popisu bude seriál zasazen do světa magie, bohů a příšer, a bude se točit okolo Kleopatry, Marka Antonia a Julia Caesara, jednoho z nejslavnějších milostných trojúhelníků.
  • Tvůrci seriálu Ringer připravují nový triller pro NBC.
Líbilo se? Tak to ukaž ostatním! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře14zobraz všech 14 příspěvků
amelia.cz

amelia.cz

Jack ve Smash, to si nechám líbit. Taky doufám že se nějaký narážky na Willa a Grace objeví.
před 11 roky
vikkyy

vikkyy

Právě jsem Smash dokoukala a že bude druhá verze mě moc potěšilo, je to jeden z the best seriálů pro mě...
před 11 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

zas někde seth green? to mám radost. na sedmdesátky by to chtělo taky nějakou narážku, jak doufáte ve...
před 11 roky
Další články k tématu