Spin off? Cože?? To né! Pichnou do něj Case a naštvou mě. Jestli to bude o Kevinovi, budiš.
Z toho shrnutí mi vyplývá, že využijou Castiela jako hospodyňku :D :D Ten Mishův komentář :DD
Na Charlie už se těším :)
Nemůžu se dočkat další série :)
No takový spin-off s Charlie (F. Day) by nemusel být špatný.
No takový spin-off s Charlie (F. Day) by nemusel být špatný.
Zdroj: https://www.serialzone.cz/clanek/2178-comic-con-2013-supernatural-lovci-duchu/diskuze/#prispevek-2#ixzz2ZmzvQSZV
To by se mi líbilo. :D Ale já jsem pesimista, musím hned myslet na tu nejhorší verzi. :D
Tiež sa teším na Castiela, ako si poradí s tým, že bude človekom. Aj na Charlie, celkom som si ju obľúbila za tie dve či tri epizódy, v ktorých hrala.
Ale spin-off?! CW nestačí jeden? :D Ale tak je mi to jasné, chcú ťažiť z úspešného seriálu.
som zvedavy na spin-off, jeden z mojich naj serialov, tak by som mu to prial :) len ma mrzi posledna veta v tom odstavci :/ mna praveze bavi to, ako cestuju po celych Statoch a su stale niekde vonku...takze to ma na tom nejako zrovna nelaka...
Tomu říkám pěkná recyklace. CW se opravdu snaží ze všech úspěchů vytřískat, co se dá. Jenže pokud ve spin-offu nebudou Winchesterovi, Cass nebo Crowley, tak si myslím, že Kevin nikoho zajímat nebude. Charlie to asi taky nevytrhne. Podle mě tam naženou úplně nové herce s možností občasného hostování někoho ze SPN. Jak taky jinak. No nejsem moc nadšená.
Jinak s tou Katniss, to ho přejmenoval na Katnisse v mužském rodě, nebo je to překlep?
Anetka888 napsal(a):
Jinak s tou Katniss, to ho přejmenoval na Katnisse v mužském rodě, nebo je to překlep?
Chybka, díky :)
Ach nie, dalsie diely F,,, Day uz asi neznesiem. Co citam tieto nahlady tak to pojde od 10 k 4
Nenašel někdo odkaz na ten jejich panel na youtube, nebo někde jinde? Já jsem asi slepá, ale chtěla bych se na něj mrknout :)
phoebess napsal(a):
Nenašel někdo odkaz na ten jejich panel na youtube, nebo někde jinde? Já jsem asi slepá, ale chtěla bych se na něj mrknout :)
http://www.youtube.com/watch?v=ES-XG-IEa5c
A ak môžem, tak takéto podobné zhrnutie mám aj na supernatural.cinemaview.sk a bude toho viac, keď sa k tomu dokopem :D
Vůči spin offům jsem skeptický, málo kdy dosahují té správné kvality a kolikrát pohřbí i originální seriál :-(
Mummy: díkec!
No tak ja sa veľmi teším. Novinka o spin-offe ma ani neprekvapila, dalo sa to očakávať, teraz je spin-offový boom a vtedy keď sa hlásilo, že TVD, PLL, či OUAT budú mať spin-offy, tak som sa aj čudovala, že taký úspešný a starý seriál ako SPN nemá. Zvlášť ešte SPN už podľa mňa dostane 10tu sériu, ale potom to už aj bude končiť pokiaľ ten seriál nechcú dodrbať, takže spin-off by ho aj mohol nahradiť. A ten spin-off by som až tak nezahadzovala, síce hej snažia sa z toho čo najviac vyťažiť, ale nikdy neviete aké to bude, tak ako sa to môže nevydariť tak isto sa to môže aj vydariť... ;)
Na Castiela som veeeľmi zvedavá, zdá sa, že sa môžme tešiť na veľa vtipných scén :) A to, že sa tam opäť objaví Charlie ma potešilo! Ja som si ju teda veľmi obľúbila, takisto aj herečku :)