1. sérii jsem zkoukl před 2 měsíci maratonovým ragellystylem :) 1. série byla super, něco takového jsem čekal. Ale 2. série je podle mě moc složitá. Uvidíme jak dopadne 2. série, ale pokud seriál bude pokračovat takovým tempem jako teď tak já osobně doufám, že 3. série bude taky série poslední.
patrik1177 napsal(a):
1. sérii jsem zkoukl před 2 měsíci maratonovým ragellystylem :)
To už je pojem, jo? :'D
Mňa predlženie jednoznačne potešilo :)
Príde mi, že v 1. sérii sa niektoré veci moc naťahovali a miestami boli pasáže, ktoré ma nudili..
2. séria je zatial o poznanie lepšia a fakt ma baví každá minúta.
3. séria by už ale mohla byť posledná.. predsa len.. ako dlho to chcú naťahovať?
Btw.. k celému tomu nápadu. Na začiatku pred 1. sériou som sa fakt tešil.. zvieratá, ktoré sa vyvinú a postavia sa svojím utlačovatelom.. yeah! potom trochu sklamanie, že za to vlastne môžu ludia a prezentuje sa to ako choroba, proti ktorej hľadajú liek.. ludské ego sa proste nezaprie..
Hned se mi bude koukat na ty dvě série lépe, když vím, že se dočkám pokračování :)
Zoo je taká hovadina, až sa na to dobre pozerá :D Mitch rules!
pri ZOO som sa zasekla niekde pri štvrtom-piatom diely prvej série a akosi sa neviem dokopať k tomu nájsť si čas a pozrieť seriál ďalej.. ale ak by mala byť tretia séria náhodou posledná, tak o to lepšia motivácia pre mňa, aspoň budem vedieť, že sa príbeh už nejako uzavrie :)
Tak na to se už těším :) ... 1. série byla super. Už se těším na to jak dopadne 2. série :)
1. Séria bola úžasná ale táto druhá ? je to Zoo ? :/ dokefraflito ako mohli :/ snáď tretia séria to napraví.
Jsem moc ráda,je to senzační seriál.
A.R.G.U.S. napsal(a):
Hned se mi bude koukat na ty dvě série lépe, když vím, že se dočkám pokračování :)
Na ZOO se teprve chystam,ale taky mam radsi, kdyz vim, ze to jen tak rychle neskonci.
alesanko napsal(a):
Btw.. k celému tomu nápadu. Na začiatku pred 1. sériou som sa fakt tešil.. zvieratá, ktoré sa vyvinú a postavia sa svojím utlačovatelom.. yeah! potom trochu sklamanie, že za to vlastne môžu ludia a prezentuje sa to ako choroba, proti ktorej hľadajú liek.. ludské ego sa proste nezaprie..
Přesně můj pocit. Ale i tak mám 2. řadu za mnohem svižnější a navíc tam naskočila Joanne Kelly, juch. :-)
2ka ma este len caka, ale hned lahsie rozhodovanie, ked viem ze bude aj pokracovanie...tesim sa