avatar uživatele

štelér

off
JménoPetr Kubelka
Věk56 let — narozeniny slaví za 8 měsíců (Vodnář)
BydlištěPrezidenta Beneše 343 Městec Králové 289 03
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatele štelér
plakát
Outer Banks
26. dubna 2020
další názory k seriálu

Za mně dobrý...

V úvodních 2 - 3 dílech jsem si mysle,že sleduji dobrodružný seriál pro -náctileté a zvažoval jse i tu možnost,že když to není můj šálek kávy,tak jeho sledování ukončím.Nyní vím,že by to byla chyba,protože potom seriál začne gradovat co děje týká a v závěrečných dílech je velice zajímavé rozuzlení celého příběhu...
Za mně dobrý a opravdu poctivých sedmdesát procent si ten seriál zaslouží....

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
70 %
plakát
Home Before Dark
23. dubna 2020
další názory k seriálu

Stojí za vidění.....

Na tento seriál jsem byl opravdu velice zvědavý,protože jsem si nechtěl nechat ujít výkon hlavní postavy,kterou je desetiletá slečna a ta má jediný cíl a to,že stejně jako její otec bude redaktorkou.
Po přestěhování do malého města dojde ke smrti jedné z obyvatelek jejíž bratr je ve vězení kvůli události,která se stala před více než 30 lety.Rozhodne se zjistit více podrobností a díky městskému zpravodaji,který vydává si nejen proti sobě,ale i proti celé rodině poštve celé město...............
Jediné co mohu říct je,že všem milovníkům napínavých krimi a v tomto případě i lehce mysteriózním seriálu je mé doporučení.Jak jsem napsal do titulku článku...Stojí za vidění!

33 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
33 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
90 %
plakát
Zabijáci Wu
17. září 2019
další názory k seriálu

Něco tomu chybí......

Musím se částečně přiklonit k názoru jako má Hrus,pouze bych dodal,že právě ty akční scény jsou to,dodá tomuto napůl práznému příběhu trochu zajímavé podívané....
Míchání mysterie a současnosti sem prostě nepasuje a pohádkový námět v tomto provedení patří opravdu mezi to slabší,co jsme letos mohli vidět.

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 0 lidí
70 %
plakát
Narcos: Mexiko
8. února 2019
další názory k seriálu

Že by realita?????

Přesto,že jsem psal názor na seriál Narcos,tak tady jsem byl zvědavý co mně čeká.Báljsem se,že půjde o jakousi nadstavbu úspěšného seriáu Narcos,ale jedinné co zůstalo je téma serálu,jinak zde se nacházíme v Mexiku.....
Musím konstatovat,že jsem byl překvapený,protože styl jakým je seriál natočený,kdy vidíme v jakém prostředí se drogy vyrábí,kdo je na výrobu najímán a jak nově vzniklé kartely opanovávají nová území.
Tyto souboje o zisk jsou natočeny s brutalitou sobě vlastní a ještě je vše podtrženo dokumentárními záběry.Nejde o příběh jednoho drogového bosse,ale seriál nám ukazuje,jak to v drogovém prostředí jednoduše chodí.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
90 %
plakát
Vraždy podle abecedy
21. ledna 2019
další názory k seriálu

Poirot v trochu jiném podání.....

John Malkovich jako slavný Hercul,ale proč ne.....Bylo vidět,že John Malkovich dokáže perfektně vytvořit roli,která není pro něho úplně typická a v té temné atmosféře chladné staré Anglie se předvedl ve skvělém světle.
Vraždy podle abecedy jsou dílem u kterého se musí oopravdu kombinovat a snžit se být v předstihu před obchodním cestujícím,který tyto vraždy páchá.Zajímavé je i odhalení vlastního původu Hercula Poirota i jeho vstupu do Anglie a zároveň jak se stal anglickým policistou.
Je mi jasné,že pro velké fandy Aghaty Christie je tato minisérie asi trochu jiná,než na které jsou zvyklí,ale proč nezkusit trocu jiné zpracování......

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
80 %
plakát
Most!
20. ledna 2019
další názory k seriálu

Tahle dvojice autorů nezklame.....

Již několikrát seriálově vyzkoušená dvojice Kolečko,Prušinovský oravdu nezklame.V tomto seriálu si vybrali severočeský Most a s nadsázkou jim vlastní nám ho ukázali ve zcela jiném světle,než ve kterém ho poznáme co by jeho návštěvníci.
Satira a humor,kterým ozdobili jeho několik obyvatel rozhodně nemůže nikoho urazit,protože český humor má narozdíl od amerických sitcomů i myšlenku a ne pouze laciné a mnohokrát opakované vtipy.
Výborné herecké obsazení a nám známé české prostředí jen podtrhuje kvalitu tohoto seriálu a proto ho můžu doporučit a za sebe dávám jistých 90%.

71 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
57 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
90 %
plakát
Strážmistr Topinka
15. ledna 2019
další názory k seriálu

Co to je?

Po shlédnutí prvního dílu mám pocit,že si divák musí nechat všechno líbit.Po celkem zdařilém seriálu Doktor Martin mně nejdřív překvapila ta filmová hrůza,kdy z doktora udělali málem šéfa kriminálky a proto jsem čekal,že mně tento seriál pobaví.....
Koukat,jak se strážmistr,který svým chováním patří spíše do grotesek Laurela a Hardyho (zvláště scéna s prasaty byla povedená) snaží prosadit a dostat ke kriminálce do Ostravy,kde ho nikdo nechce a styl,jak toto úsilí podané mi připadá hodně ubohé.
Vím,že každý máme styl humoru posazený někde jinde,ale tohle snad nepobaví ani děti ZŠ.......

80 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
80 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
20 %
plakát
Bodyguard
3. ledna 2019
další názory k seriálu

Překvapení od BBC......

Jelikož patřím mezi fanoušky ostrovní tvorby,tak jsem si z logických dvodů nemohl nechat ujít novinku od BBC.
Co k tomuto šestidílnému seriálu říci,tak že rozhodně stojí za shlédnutí,protože má skvělé herecké osazení a svým velice napínavým úvodem vás vtáhne do děje a v napětí vás udrží po všech šest dílů včetně závěrečného vyvrcholení.Jedná se o kriminální drama s nádechem romantiky a sami zjistíte,že tento seriál je se částečně vymyká zavedenému kriminálnímu stylu a nevidět ho,by byla velká škoda.
Zajímavý scénář a herecký výkon hlavních představitelů mně donutili shlédnout tento kousek během jednoho dne a rozhodně jsem nebyl zklamán........

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
90 %
plakát
Papírový dům
12. listopadu 2018
další názory k seriálu

Originální téma......

Na stránkách SeriálZone jsem narazil na tento seriál a jelikož při kvantu amerických krimi seriálů,kterých už mám plné zuby rád sleduji nové evropské seriály,tak jsem sledoval i tento....
Co k tomu dodat,skvělý nápad jak získat peníze a přitom se nestat vyloženě bankovním lupičem i když průběh přepadení se od klasické bankovní loupeže mnoho neliší.Jsou zde skvěle propojeny jak rodinné,tak i milostné vztahy na straně zasahujících policistů,stejně jako mezi lupiči i jejich rukojmími.
Je to opravdu z mého pohledu velice dobře udělaný seriál,který mi naháněl,tak trochu strach pouze proto,že je součástí španělské tvorby a ta je pro mne velkou neznámou,respektive asi poslední seriál,který jsem viděl byli Dálkoví řidiči a to mi bylo asi 7 nebo 8 let.
No nic,to jsem opravdu pouze odbočil od daného tématu a tak na závěr mého názoru musím vyzdvihnout roli šéfa El Profesor (Álvaro Morte),který dokázal vše dokonale naplánovat a těžko najdete v plánu přepadení nějakou trhlinu.Jenže jak už to bývá i u sebelepšího plánu se nějaká chybička najde,doporučuji všem,co mají rádi opravdu dobrá dramata.....
Musím pně souhlasit jak s Figul,tak i s Arthurcz,nejlepší bude,když sepřesvědčíte sami....

90 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 10 lidí
100 %
plakát
Krejzovi
7. září 2018
další názory k seriálu

Co to je?

Mám rád humor a tak jsem čekal,že se něčeho podobného dočkám i zde,ale bohužel jsem se zklamal.V očekávání toho,že si užiju zábavu plnou českého vtipu a zábavných scén a místo toho jsem se dočkal zábavy ve stylu laciných amerických sitkomů a ještě více mně mrzí,že se k tomuto seriálu propůjčili herci,kterých si za to co předvádějí v jiných pořadech po herecké stránce vážím.
Je mi jasná jedna věc,člověk si musí vydělat peníze aby přežil,ale že bych sdílel ten názor,že to musí být za každou cenu,tak s tím nesouhlasím.To mé hodnocení je právě za to herecké obsazení a rozhodně ne za vyloženě prostoduchý výtvor v seriálovém provedení....
Nemusíme si přece nechat všechno líbit.

14 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
57 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
30 %
1/9
1234567 ... 9