avatar uživatele

Barasku

off
JménoBarbara
Věk32 let — narozeniny slaví za 11 měsíců (Beran)
BydlištěPraha - Vinohrady
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
trofej
trofej
trofej
trofej
trofej
trofej
Osobní profil

Miluju seriály a proto jsem ráda součástí této "komunity", kde jsem pečená vařená a mám přehled i inspiraci.
Sleduju různé žánry, většinou novější seriály, ale snažím se poslední dobou spíše víc orientovat na ty, které jsou už ukončené, nebo které mají za sebou alespoň už několik sérií a to vzhledem k tomu, že týdně čekám na x premiérových dílů a nějak se kvůli tomu nehrnu do dalších čerstvých novinek.
Aktuálně mám za sebou všech pět sérií CHUCKa, které jsem shlédla asi za necelé dva měsíce. Žalostně se s ním loučím a jen doufám, že tvůrci nezanevřou na nápad, natočit ještě film, o kterém se reálně uvažuje.
Každý víkend, když vyjdou titulky, kouknu na nový díl mé srdcovky GREYS ANATOMY, což prostě už patří xxx let k mému "životnímu stylu" a to samé prakticky můžu říct i o BONES.
Když najdu v týdnu čas, snažím se pravidelně koukat na REVENGE, který kvalitou pro mě kolísá nahoru-dolu, ale ze zvědavosti ho zatím neškrtám ani omylem ze svého watchlistu, protože má pro mě ještě dostatečně velký potenciál.

Aktuálně mezi mé další nejoblíbenější patří:
Hart of Dixie, 2 broke girls, Rizzoli and Isles, New girl, Grimm

Chci shlédnout (kromě několika už rozkoukaných) všechny díly:
Closer

V minulosti jsem zhlta všechny díly seriálu:
Charmed (seriál mého dospívání 0:-)) a v maturitním období (:-D) všechny série Desperate Housewives


Mám ráda jak čistě ženské seriály, tak dramata. Nemusím moc scifi a různé seriály o upírech a o historii. Mám ráda různé dramatické zápletky, ale u všeho vyžaduji dobrý konec. Ne abych X serií čekala na to, že všichni zemřou :-).

Zklamáním pro mě je aktuálně:
Pretty little liars, na které jsem totálně zanevřela a už si nehodlám pustit jediný díl. Důvody mám v hodnocených seriálech, víc se tu teď rozepisovat nebudu, ale musím říct, že je to první seriál na světě, který mě opravdu takhle hrozně odradil :-D.

SERIALS? LIFE-STYLE! ;-)