avatar uživatele

Levascue

off
Jméno
Věk
Bydliště
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatele Levascue
plakát
Ztraceni
9. září 2012
další názory k seriálu

Nikdo už nic takového nenatočí ....

1. série - 90%
2. série - 90%
3. série - 85%
4. série - 95%
5. série - 100%
6. série - 90%

První série: Nadšené ohlasy na seriál LOST (hlavně z USA) a následné celosvětové šílenství na tento projekt stanice ABC mě nalákali na pilotní díl. A opravdu jsem se nestačil divit. Trosky letadla,šílené monstrum v džungli vyrvávající stromy i s kořeny,plno přeživších trosečníků s jejich tajnou minulostí, kterou v dalších dílech postupně odhalujeme z flashbacků, s tímto snad žádný seriál předtím nepřišel a já byl z toho opravdu nadšený. Postupně se odhalují další záhady a hlavně přicházejí tajemní Druzí. Poslední trojdíl jen ukázal že Ztraceni patří k jedním z nejkvalitnějším seriálům.
Druhá série: Je pravda že druhá řada začíná poněkud pozvolna, ale potom přicházejí na řadu trosečníci z ocasní části, odhalujeme více o tajemných Druhých a tempo opět narůstá. Vrchol všeho je poslední dvojdíl, který považuji za nejlepší finální epizodu Ztracených.
Třetí série: Ačkoliv hodně lidí si stěžuje na první plovinu třetí série, mě se naopak poměrně líbí. Velké odhalení života těch Druhých se mi zamlouvalo. Už to sice není tak tajemné jako předchozí dvě řady, ale pořád se jedná o velic kvalitní sérii, jejíž kvality potom dokazuje finální epizoda.
Čtvrtá série: Čtvrtá řada je jiná než předchozí tři. Mysterióznost ostrova ustupuje před akcí a sci-fi prvkami. Ale to rozhodně není špatně - právě naopak. V této sérii není snad žádný slabý díl. Všechny díly jsou opravdu nabušené a strhující tempo je provází až do konce. Bohužel finální epizoda je zatím ze všech nejslabší. Za vrcholný díl této řady považuji The Constant.
Pátá série: Začátek je trochu pomalejší, ale potom se vše rozjede v neskutečném tempu. Tuto sérii považuji za naprosto nejlepší. Neustále si budete přát další a další díl, prostě paráda. A konečná epizoda The Incident je kapitola sama o sobě. Takový cliffhanger už tady v seriálu dlouho nebyl.
Šestá série: Někdo by mohl nadávat, stěžovat, či dokonce kolem sebe metat blesky. Ano některé záhady vysvětleny nebyli, ale mě to absolutně nevadí. Naopak vysvětlení původu Jacoba, Black Smokea nebo Richarda mi dokonale stačilo. Navíc musím opravdu pochválit Terry O'Quinna jak svoji druhou roli naprosto fenomenálně zahrál. Finální epizodu lze hodnotit jako rozlučkovou. Připoměli jsme si v ní že končíme se seriálem,který nás provázel dlouhých šest let a během této doby jsme se nepřestali se Ztracenými bavit, žádný stereotyp (který v seriálech běžících takovou dobu se často dostavuje) a jsem velice vděčý že jsem si jednoho dne pustil pilotní díl a od té doby jsem vydržel se Ztracenými až do konce.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
100 %