avatar uživatele

Valada06

off
JménoDaniel
Věk27 let
Bydliště
Twitter@valasek_daniel
Instagram
Facebooknemám
Poznámka
trofej
trofej
trofej
trofej
trofej
trofej
Osobní profil

Můj neoblíbenější žánry jak knih, tak seriálů jsou sci-fi či fantasy. Rád se ale podívám i na kriminálku, či seriál s politickou tematikou.

Jsem příležitostný překladatel seriálů a anime.

Mé nejoblíbenější seriály:




Seriál plný úžasných zápletek, který dokončuje dokonalé propojení celého MCU.



Geniální forezní antropoložka Temperance Brennanová,speciální agent FBI Seely Booth, psycholog Lance Sweets a jejich přátelé z Jeffrsonského institutu, kteří spolu řeší ty nezapeklitější vraždy. „Bones“ jak Booth neustále nazývá dr. Brennanovou je velmi netradiční postava. Připočttěte k tomu partu jiných géniů a přátel a máte skvělý seriál.



Další skvělý komiksový seriál, tentokrát z dílny CW a DC.



Přemýšleli jste někdy nad tím, zda americká vláda nezavedla po 11. září 2001 nějaké speciální opatření a jak by takový svět pak vypadal? Tento seriál od CBS se sympatickými hlavními postavami vám na to odpoví.



Geniální detektiv, tentokrát s britským přízvukem a dr. Watsonem.



Opět zavítáme do Británie, tentokrát k Pánovi času s modrou budkou.



Se světovým fenoménem Star Wars se vrátíme zpátky za velkou louži. Ocitneme se v prostředí Klonových válek mezi II. a III. epizodou, a zjistíme tak spoustu nových, zajímavých informací o této předaleké galaxii.



A u animovaných seriálů ještě chvíli zůstaneme a přeneseme se za Avatarem Aangem, který se snaží osvobodit fiktivní svět, kde lidé mohou ovládat přírodní živly. Seriál je nejen plný vtipu, ale také akce a napětí.