avatar uživatele

Pipís

off
JménoNicol
Věk32 let (Vodnář)
Bydliště
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
trofej
trofej
trofej
trofej
trofej
trofej
Osobní profil

Takže ..


Sleduji různé žánry , všelijaké slátaniny , dramata , fantazmagoria výjevy , který si většinou spojuji se čtením knih . Sleduji už takové množství seriálů , že mám potřebu si to utřídit a sdílet své názory s Vámi ostatními .

SRDCOVÉ -





Postupem času budu přidávat recenze na většinu seriálů , které jsem viděla . Hodnocení je zatím na prvním místě a samozřejmě pozorování Vašich názorů :) .


Co o mě ? Jsem ženského výskytu a slušně vychovaná , takže se hodím i do bytu (nábytek neokusuju a žárovku vyměnim). .. Ráda dělám …… a to a taky tamto ….. a taky ráda chodím na koncerty a …… , protože … Jo a taky mám užasného muže …! A hlavním koníčkem volného času je sledování seriálů všeho typu .





Muluju :

kvalitní seriály a filmy , moje čuňečí prátelé ,rodinu a jiný ty zvířátka , prasečí a hlučnou ,lehce podlazenou muziku , svojí postel (ale v cizí se taky vyspim ) , kvalitní alkoholické tekutiny s rychlým pohonným nástupem-Tequilu , svojí naprosto dokonalou nedokonalost .... :)))

Nesnášim :

když mě někdo lochtá...

, když na mě někdo fouká kouř z cigár ...

, když jsou chlapi ufňukaní,slabí, nepřiměřeně zarostlí,menší než já a zaostalí ...

, když mě někdo budí - pokud za to nemůžou hormony..

, když si můj žaludek usmyslí ,že mi ta zelená nesedne..

, když jsem umřetá ..

potom jitrnice ,svíčkovou , bouřky , pavouky s dlouhýma nohama a velkejma chlupama..



Co se muziky týče - AVE CORE ! --> Hard core , death core , grind core ... U srdíčka mě nejvíce hladí tony těchto kapel :

Suicide Silence , Ingested , Despised Icon , Whitechapel , The Acacia Strain , Brujeria , Carnifex , The Black Dahlia Murder , Rotten Sound , Dying Fetus , Agnostic Front , Biohazard , Black Bomb A , The Rotted ... a tak dále tečky , tečky , .