avatar uživatele

Pipís

off
JménoNicol
Věk32 let (Vodnář)
Bydliště
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky Pipís
plakát
Bojíte se tmy?
4. dubna 2013
další názory k seriálu

Báli jsme se tmy .

Když jsem byla malá , klepávala jsem se při Bojíte se tmy ? pod peřinou , teď už jsem velká a ráda na to vzpomínám :) .

Nezapomenutelný díl - Šarlatový šašek ,od tý doby opravdu nesnáším klauny :D

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
70 %
plakát
Živí mrtví
31. března 2013
další názory k seriálu

Zombies are everywhere.. and fear in all of us.

Walking Dead je jedna ze srdcovek .
Nechybí napětí a hlavně , co oceňuji je psychologický vývoj seriálu a celkově i postav . Je zajímavé sledovat hlavní postavy jako Ricka , který se nedá srovnávat s nebojácným Rickem z první série tím šíleným a ztraceným Rickem v poslední sérii . Spousta lid chce víc zombie , ale jsem ráda , že se seriál nedrží pouze té hororové fáze , protože nikdy vlastně nevíte , kdy se další objeví a nechává to diváka napjatého.

Dalším zajímavým momentem je uvědomění si , že místo aby si lidé pomáhali se vlastně ještě vybíjí , zůstává otázka , jak by jsme se asi zachovali my ?

Za mě 100 % jak za zpracování , tak za některé herecké výkony .

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
70 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 10 lidí
100 %
plakát
Prolhané krásky
28. března 2013
další názory k seriálu

To tu ještě nebylo .

Nejvíc se mi opravdu líbí ta originalita , námět ( dle knih ) výborný ! Herecké obsazení hlavní čtveřice děvčat je výborné , role jim padnou skvěle . Napětí , že by se dalo krájet roste s každou novou sérií a otázkou , kdo vlastně je - A. ?
Za každým dílem máte potřebu vidět další , protože konec Vás nikdy nenechá chladnými . Se seriálem se dá snadno vžít aniž by jste to vnímali už jen dumání nad otázkami odhalení toho největší tajemství , které provází celý seriál .

43 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
29 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
90 %
plakát
The Carrie Diaries
28. března 2013
další názory k seriálu

Sladká Carrie

Seriály tipu - Milý Deníčku se stávají jakým si trendem, ale přesto Carrie je trochu jiná .
Je sladká a její myšlenky z deníčku mají mnohdy občas, co do sebe . Prostředí 80. let je výborné a to že se mnohým lidem nezdá , že seriál nekopíruje obecně Sex ve městě , to mi vůbec nevadí , chcete Sex ve městě ? Pusťte si sex ve městě , protože Carrie (Diaries) není na sex ještě připravená/ý :) .

Carrie Diarries je příjemná oddechová záležitost , která si určitě najde místo jako u mladších teen , tak i starších diváků , kteří si rádi krátí čas sledování seriálů . Ale pokud hledáte něco hlubokomyslného a něco nad čím by jste chtěli přemýšlet , tak to u Carrie nehledejte .

33 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
80 %
plakát
Zákon gangu
28. března 2013
další názory k seriálu

SONS

Charakterní chlapíci na motorkách , pomstychtivý ženský a " idilická " rodinka :) .

Seriál je výborně zpracovaný , příběh mě ještě vůbec neomrzel a děj se má pořád kam vyvíjet , aniž by byl vyčerpávající a běžel z posledního . Líbí se mi to napětí a ta dramatická stránky , vždycky mě seriál nějak překvapí .

33 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
100 %
plakát
Dva a půl chlapa
28. března 2013
další názory k seriálu

:D

Vždycky se směju , vždycky mě překvapí , vždycky kroutím smíchy hlavou a hlavně vždycky mě baví .

Co se týče sitcomů , tak Dva a půl chlapa opravdu stojí za shlédnutí , alespoň pár dílů a pokud se u toho alespoň neusmějete , tak jste fakt suchaři :)

43 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
43 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
90 %
plakát
Bylo, nebylo
27. března 2013
další názory k seriálu

Bylo nebylo ..

.. všechny pohádky , které jsme slýchali jako děti a četli z knížek se rázem ocitají v reálném ději okolo nás . A proč ne ?

I dospěláci mají rádi pohádky ne ? :) .

Once Upon a Time jsem si opravdu rychle oblíbila hned po dvou epizodách jsem mu dávala velké naděje a myslím si že je nás víc , kteří jsou ze seriálu nadšeni a sledování " dospělackých " pohádek se jim zlíbilo na tolik , že seriál řadí mezi své top oblíbené .

Za mě 95 % - první série , které se mi líbila , když zůstávala více zahalená v pohádkovém kouzlu a přecházení mezi dvěma světy a druhá série 90 % , která možná jen o trošku pro mě za první sérií klopýtá .

56 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
44 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 9 lidí
90 %
plakát
Falling Skies
27. března 2013
další názory k seriálu

Nečekané ..

Na tenhle seriál jsem narazila úplně náhodou , ale žánrově mě hrozně překvapil . Mám tyhle sci-fi dramata ráda a ještě víc , když umí překvapit něčím novým .. Proč né - robo-ufoni a pavoukonožci ? Neustálé řešení psychologických otázek a zkoumání druhého druhu mě donutilo dívat se dál a jsem za to ráda .

Zklamání akorát přichází opět v podobě zasazení děje na americký kontinent a jeho obhajování , sakra já chci vědět , jak to vypadá v Evropě :D . Ale , co se dá čekat , bohužel u nás nejsou takové prostředky , aby tu vzniklo , něco kvalitnějšího na toto téma .

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
70 %
plakát
Tajemství kruhu
27. března 2013
další názory k seriálu

Čáry , máry .

Když upíři všude , dle vzoru Twilight , tak proč né magie podle vzoru Harryho Pottera ?
Ale bacha na škatulkování , důraz by se měl klást na originalitu !

A právě u Secret Circle si myslím , že nápad je neotřelý . První řada mě vcelku slušně nadchla , hlavní představitelku Cassie jsem znala už z Life Unexpected , nějak jsme si tu blonďatou potvůrku oblíbila . Takže hlavní pohon pro sledování seriálu byla právě Brittany Robertson , díky které jsme se na Secret Circle chtěla dívat . A vůbec toho nelituji , je to zase něco jiného a pro nás , kteří fantazii nekladou meze je seriál zase jedním z potěšení :) . Akorát teda proč ten otevřený konec , když je seriál zrušen ? Doufám , že se budu moct chytat náznaků tvůrců a alespoň ještě jedné řady se dočkáme .

57 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
71 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
70 %
plakát
Hra o trůny
27. března 2013
další názory k seriálu

Hra teprve začíná ..

Když jsem slyšela o natáčení Game of Thrones , tak jsem byla opravdu napjatá , co z toho vznikne ..

Nicméně HBO se toho chytla opravdu bravurně a tento seriál řadím pro mě hned na první příčku mezi oblíbenými . Nádech fantazie , dramatu a spletitých příběhů potencionálních králů a královen , kteří se snaží dobýt jedno pomyslné křeslo a přesto každý s trochu jiným cílem a odlišnou cestou za dobytí . Výběr hlavní postavy je takřka na Vás , koho si zamilujete , ale jak už to George R . R . Martina bývá , nepočítejte s tím , že se zrovna ta Vámi oblíbená postava na trůnu " ohřeje " :) . Aneb jsem zvědavá jak moc se bude seriál ubírat směrem knižní předlohy , protože první dvě série , to byl teprve jen začátek ... . Líbí se mi i humor a sexualita , která je zachovaná i v knize v detailních popiscích , takže se tvůrci opravdu měli čeho chytat , jelikož u některých pasážích se opravdu můžete začít i červenat .

Seriál je slušně našláplý , teď už jen zbývá doufat , že třetí série bude stejně triumfální jako předchozí dvě .

Za mě 100 % za obě série .

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
100 %