avatar uživatele

LucMoss

off
Jméno
Věk
Bydliště
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky LucMoss
plakát
Komisař Rex
21. dubna 2010
další názory k seriálu

Vyjádřete svůj souhlas, či nesouhlas

Mám ráda tento seriál. Stal se celým mým dětstvím a já na něj ani po těch četných reprízách na TV Prima, nyní již TV Nova doposud nezanevřela.
Ono, je krásné do hlavní role obsadit psa, k němu dosadit charizmatického páníčka a vymyslet děj pro jeden pilotní a dalších 13 dílů 1.řady, jež se však protáhly na další sedm,v čemž spočívá největší vada na kráse tohoto příjemného seriálu z německy mluvících zemí.
S postupně narůstajícími léty natáčení i narůstala jalovost, naivita a tuctovost děje a to nejen díky chabým dějům, ba především díky nezajímavým představitelům. Nic proti, ovšem pohled na rozdováděnou trojičku A. Pschill a E.Winkens alias Mark a Niki spolu s Rexem na mne působili snad ještě hůře, než ty nové italské díly, proti nimž nic nemám, akorát Italové by se měli držet především toho, co umí perfektně, tudíž skládání filmové hudby, není-liž pravda.
Já budu pěkně sledovat až do šesté řady, naplno si užiji epizody s Tobiasem Morettim, jiank také Richardem Moserem neboť díly s ním byly podle mně nejlepší až do toho nešťastného, ovšem brilatního konce a poté s Gedeonem Burkhardem (Alexem), protože přece jen byli spolu s Rexem poněkud spřízněnější duše...
(A jaký je Váš názor?)

92 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
85 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 13 lidí
90 %