avatar uživatele

Vedral.Radek

off
JménoRadek
Věk
Bydliště
Twitter
Instagram
Facebookhttps://www.facebook.com/radekmessix.vedral
Poznámka
Názory uživatele Vedral.Radek
plakát
Chuck
15. ledna 2014
další názory k seriálu

Kvalita

Zdravím všechny.

přemýšlel jsem, co bych napsal o mém nejoblibenějším seriálu vůbec, popravdě sem nejdřív viděl kousek s 3. dílu, a po několika dnech sem se vrátil, a začal koukat od začátku. Hned pilotní díl mě dostal :D, a přiznávám se, že několikrát sem, tak přemýšlel, jaké by to bylo asi, kdyby něco takového existovalo :D, ale to jenom bokem k samotnému seriálu.

1. série

Uchvátila moji pozornost a já se nemohl odpoutat, od monitoru. Každý díl sem hltal, tvůrcům se povedlo perfektní obsazeni :), to v tomhle případě fakt nemělo chybu okamžitě jsem se sžil s hlavními postavami a prožíval sem jejich dobrodružství :). Co se týká děje, první sezóna nasadila laťku velmi vysoko, když to shrnu ( napětí, humor, romantika, zvraty), dějová linka kolem toho, jak udělat z Chucka agenta a přitom ho chránit. Výborné obsazení Caesyho a Sarah. A úplný opak Chucka. Byl sem zvědav, jak všichni na sebe budou působit( a nebo to bude klišé, kde se vlastně postavy ani nerozvinou a jsou pořád stejné.) Nejvíce se mi líbil poslední díl. Chuck a prsten to bylo dokonalý :D, a jeho vyšilovaní. K tomu drama jestli neskončí v utajení navždy před svoji rodinou. Trošku takový díl, který mě zaskočil, když se vrátil Bruce. Ale jak sem psal prožíval sem to s nimi. Za první serii rozhodně 96 % a byl sem zvědavý na druhou.

2. série

Přichází na scenu Fulcrum, otec Chucka jako Orion, vrací se nám opět Bruce.. celkově o zvraty není nouze. Tvůrci nezapomínají na vývoj postav, což je velké plus, ať se jedna o Sarah Caesyho nebo Chucka. Opět je laťka vysoko, jelikož o hlášky, napětí, humor. Nejlepší hláška: Lidi umím kung- fu to mě úplně rozbilo, i když sem si říkal poté, co si ho nechal vymazat, že možná bude konec, ale opět zvrat a dala se očekávat třetí řada. Tajemství Chucka se dozvídá i Suprák :D. Nejlepší díl asi 14. kdy neni nouze vůbec o nic :), je tam všechno co tam má být a prostě hlášky, uspaný Morgen atd. To mě fakt dostalo :). Za mě 97%. Mno a obvykle se třetí serii přichází lámaní chleba. Bál sem se po upgradu Intersectu, jak to pude dál.

3. Série

Čeho sem se bál nepřišlo, moc dobře věděli tvůrci dělají. Vůbec to seriálu neuškodilo, naopak Chuck, a jeho vývoj šli dopředu. I jeho vztah se Sarah jde do předu :) . Hned první díl, když Chuck neodjede vlakem se Sárou. Docela šok, ale nakonec to jenom pomohlo. A je tu moje nejméně oblíbena osoba Shaw, a opět zvrat mezi Sárou a Chuckem.. Zapojení Kruhu do vysokých pozic. Hlavně mě potěšilo, že Chuckovi vše nefunguje uplně dokonale a má problémy. Je tu však klišé v podobě zabítí otce Chucka. Nejvíc epický díl ten poslední a bitva s tím "bastardem" Shawem. I když díli s ním sem protrpěl neměl sem ho rád arogantní frajírek. Přesto uděluji 95%. A čekal sem co bude dál. Ještě jeden díl bych vyzvedl Chuck a libánky u toho sem se i nasmál :).

4 série.

Matka Chucka, Volkoffovi, dcera Volkoffa ... Musím říct, že seriál nic neztrácí, ale 4. sezóna v pár dílech, mě hodně potrápila, ale zase vše dohání celek, jako Caesyho hlášky, Morgen postrach :D, vztah Chucka a Sáry :).. vše graduje a pomalu to směřovalo k tomu jako by mělo vše skončit 4. řadou, ale příchází na konci série Decker, tak toho chlapa sem nesnášel .. nejvíc asi :D byli na stejné úrovní jako Shaw. Asi nejvíc ze všech mě zaskočil díl Chuck a první hádka. Volkoff zde hraje opravdu rozdvojenou osobnost, a nečekaně se to odehraje.
Pořád ale nemůžu na seriál dopustit, a vše mě nutí koukat i když si někdy říkám proč :D, ale neni to tak strašné :) a ja si užívám každý díl za mě 90 %

5. Série

mě odrovnala totalně, Morgen jako Intersect :D, pobavilo nejvíc, sice na facku, ale tak nějak to oživilo. Chuck bez Intersectu, ale stejně paráda, chová se jako agent, jejich vztah se Sárou. A pak takový zvrat, Sára zapomíná skoro vše, ty díly pro mě nebyly úplně nejlepší, když prožíváte, každý díl. Ale chválím poslední díl, ikdyž sem na něj koukal na poprvé, Tak mě tak trošku zklamal, ale podruhé už sem to pochopil, velké plus ukončení na místě kde to všechno začalo a hlavně takový průřez celým seriálem ve vzpomínkách. Hodně mě to potěšilo, škoda že tím to skončilo. Hodnocení 95%.

Celkové hodnocení.

Povedená hudba v pozadí. Vývoj všech postav, což bylo fakt parádní. I tím si mě získal serial, příznávám se koukal sem na něj podruhé a stejně pořád mě dostává. Poprvé sem skončil u paté serie u druhého dílu. Teď když sem to viděl podruhé a v celku. Ten seriál je pro mě srdcová záležitost. A rád se k němu zase vrátím, a uvidíme třeba se dočkáme filmu, nebo pokračování. Uvidíme.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
100 %