avatar uživatele

LocusTempus

off
Jméno
Věk
BydlištěSlovensko
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatele LocusTempus
plakát
Otravný pomeranč
30. července 2014
další názory k seriálu

Pomarančov Gang

Tento seriál ma vždy rozveselí a preto, keď sa nudím, tak si ho pozriem. Najviac sa mi páči Marshmalov a jeho tenučký hlások. Škoda, že sa to vždy skonči rovnako: Nôž, alebo niečo iné. Keby bolo jedno dobrodružstvo dvojdielne, alebo keby sa niekto pridal k bande, bolo by to fajn. Takže jablkám zdar!

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
80 %
plakát
The Walking Dead: Webisodes
30. července 2014
další názory k seriálu

Webisodes

Tieto webisodes tvoria malú časť TWD vesmíru. Mohol by som ich prirovnať k špeciálom v komikse. Najprv zistíme niečo o zombíkovi, ktorý bol na pol a neskôr o nápisu Don't Open Dead Inside. Celkom sa mi páčili postavy. Každá mala za prioritu niečo iné, ale všetky mali jedno: prežiť. Len škoda, že sa na ne čaká rok a potom sú len 3.

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
80 %
plakát
Pod kupolí
29. července 2014
další názory k seriálu

Mysteriózna kupola

O tomto seriály som sa dozvedel, cez časopis Pevnosť a ceľkom ma zaujal. Keďže mali seriály, ktoré pozerávam prestávky, tak som sa rozhodol ísť do toho. Na začiatku to bol skôr seriál o prežití, ale potom prišlo veľa záhad. Poctivo som čakal na každú časť a cez prestávku som na tento seriál úplne zabudol. Lenže keď som zistil, že druhá séria bude zachvíľu, hneď som sa na ňu pripravil. Keďže sa v druhej sérií skôr venovalo kupole, zrazu bolo viac a viac záhad. Som zvedavý, ako sa to celé skončí, keďže v knihe to všetko skončilo po týždni. PS:Momentálne čakám na titulky na 02x05.

60 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
60 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 10 lidí
100 %
plakát
Doctor Who
17. července 2014
další názory k seriálu

Originálne série DW

K starším častiam som sa dostal náhodou, keď som na internete uvidel, že Doctor who (2005) sú vlastne obnovené časti. Tak som sa dal do toho. Celkom ma to chytilo a po čase mi k srdcu prirástla uvrieskaná Susan, múdra Barbara, statočný Ian a mrzutý 1. Doktor. Viem že je skoro na to písať recenziu, ale na tú dobu sa mi to zdá ako dobrý seriál. Síce som momentálne zaseknutý na Marcovi Polovi, ale viem, že môj názor nič nezmení. A taktiež by si tento seriál mali pozrieť fanušíci, ktorí považujú Capaldiho za 4. Doktora.

75 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
75 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
100 %