avatar uživatele

MI.KA

off
JménoMichal
Věk26 let — narozeniny slaví za 109 dní (Panna)
BydlištěBrno
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatele MI.KA
plakát
Kaleidoskop
16. ledna 2023
další názory k seriálu

Opatrně na vlastní mix

Na seriál, kde si budu moci udělat svůj vlastní příběh, jsem se moc těšil. Nevěděl jsem, co přesně od toho očekávat a jak to vlastně celé bude fungovat ale věděl jsem, že to chci vidět a v tu chvíli mi vlastně ani tolik nezáleželo jaké téma seriál pojal. Svůj barevný mix jsem si pouštěl naprosto podle sebe a podle nálady. Jako první díl jsem si pustil oranžovou a vše bylo super.. Děj se odehrával před loupeží. Díl mě nadchl, krásně naladil do děje a seznámil s většinou postav. Horší bylo, když jsem si jako druhý díl pustil růžovou, neboť tento díl je dějově úplný závěr celé série a divák se tak hned v pro mě "druhém díle" dozví, jak to celé dopadne a kdo bude mít jaký osud. Pro zbytek dílů jsem tedy úplně ztratil napětí a zvědavost, kterou bych jinak pravděpodobně měl. Možná, že jsem si prostě jen vybral špatně jednu z 5040 správných možností ale dle mého názoru, v tomto princip seriálu né úplně fungoval. Kdybych chtěl někdy v daleké budoucnosti seriál zkouknout znovu, určitě bych si vybral cestu po správné časové lince.

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 0 lidí
60 %
plakát
Dexterova laboratoř
17. června 2019
další názory k seriálu

Každé ráno...

Tak přesně tohle je to, co jsem každé ráno sledovával před odchodem do školy a hrozně rád si na to vzpomenu do dnes. Báječně vyvážený humor, který jinak pochopí dospělá osoba a jinak pochopí dítě s kombinací pouček a základů fyziky a chemie. Také úžasná a nevinná rivalita mezi sourozenci jde krásně přirovnat i k reálnému životu. Myslím si, že zde tvůrci neudělali jedinou chybu a doporučuji rodičům, jako naprosto vhodný pořad pro děti pohybující se někde mezi 7-12 lety.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
90 %
plakát
Simpsonovi
19. srpna 2014
další názory k seriálu

Moje žlutá topka

Simpsonovi. Seriál, který rozhodně patří do "top". Už někdy v 7-8 letech sem tento seriál začal sledovat a zůstalo mi to až do dnes.. Kdykoli mám chvilku čas nebo třeba nemůžu usnout, hned je pustím a o zábavu je postaráno. A ikdyž nejnovější série mě už tolik nenadchly, pořád je tu zhruba 22 sérií, který si můžu pouštět furt dokola!

33 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
90 %