avatar uživatele

iwi_kiwi

off
JménoIveta
Věk
Bydliště
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky iwi_kiwi
plakát
Kriminálka Las Vegas
20. září 2014
další názory k seriálu

CSI - Let's give the world something to remember...

CSI Las Vegas jsem měla vždycky nejraději, byla to ta první kriminálka, dobrý nápad, neokoukaní herci, příběhy byly zajímavé, napínavé, občas (hodně) šokující, někdy také dost nechutné, místy morbidní. O to víc to ale byl zajímavé. Pamatuji si čtvrteční bitvy o ovladač od televize. :D

Jenže někde kolem 7. řady jsem si říkala, že už to docela natahují (a to mám 7. řadu ještě vcelku ráda). Když nevíte co by, sériový vrah vás zaměstná, klidně na celou jednu sezónu, že jo...

Pak začaly odpadat hlavní postavy (Sára, Grissom, Catherine, Nick), některé se časem vrátily, některé ne, přišly nové a jiné postavy (sympatické, či méně sympatické). Je mi jasné, že CSI nezrušili už před lety jen proto, že měla ještě pořád dostatečný počet fanoušků a "tekly z toho peníze".

Na čas jsem CSI úplně opustila, rozhodně jsem nehlídala premiéry nových dílů a až když v USA běžel konec 15. řady, rozhodla jsem se postupně dokoukat, co mi uteklo. Mezi 12. a 15. řadou bych našla všehovšudy tak 10 dílů, které se mi opravdu líbily, nebo mě něčím zaujaly. S kvalitou prvních sérií se to nedá srovnat. Podle mě kvalita hodně poklesla. Bohužel. A vůbec, 15. řad? Přitom, kolik kriminálek se dneska vysílá, není už to tak trochu telenovela?

Po shlédnutí finále ale můžu říct je, že to zakončili tak, jak si seriál zasloužil. Nebudu prozrazovat, ať se každý podívá sám. Mě se finále líbilo.

75 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
80 %